Más is bénázik, szerencsétlenkedik anya létére vagy csak én? Jelenleg korhazban
Figyelt kérdés
Tétova vagyok mert pontosan nem tudtam hova kell menni hol kell jelentkezni szoval amolyan bizonytalansàg volt rajtam és a vàrakozok ill asszisztensek is kimosolyognak...màssal is előfordul hasonlo?2016. márc. 3. 11:10
31/36 A kérdező kommentje:
Előző 28-as kedves valaszodak ment.
Ugy latszik a mai napom fele provokativra is sikerult. Mintha pentek 13-a lenne..
2016. márc. 3. 14:09
32/36 anonim válasza:
Csak a rossz válaszokra reagálsz, volt néhány pozitív is, tanácsadó jellegű, azokra miért nem írsz?
33/36 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, de én is szerencsétlenkedem, kismama vagyok, már a végén járok, felmerült egy probléma, ide-oda küldözgettek, mindenhol rögtön el akartak hajtani, sokan kifejezetten bunkók voltak, a mai sztk-s tortúra után fél órát bőgtem, pedig nem tartom magam hisztisnek. Van, ahol kopogni kell, van ahol nem, van, ahol sorszámra hívnak, van, ahol a sorszámos gép csak dísz, mindenhol más a "szokás", a tájékoztatás egy katasztrófa, van, ahol semmit nem írnak ki, a kijövő "kedves" asszisztenst kell elkapni, aki úgy néz az emberre, mint egy anyagyilkosra, mert kérdezni merészel. Elkeserítő.
34/36 A kérdező kommentje:
Habàr szerencse is a szerencsétlenségben hogy az ember nem érzu ilyen helyeken otthon magàt talàn vigasztal.
Az értelmes vàlaszokat nagyon köszönöm egyikre rengeteget tudnék irni azért nem reagàltam mert közben meg ment a pocskondiàzàs és siettem is, kezdtem félni a naptol mert rengeteg dolgom volt még igy ugy döntöttem probalok mindent villamgyors intezni nehogy abbol is bajt keverjek magamnak
2016. márc. 3. 17:49
35/36 A kérdező kommentje:
27-re lenne hosszu valaszolni
2016. márc. 3. 17:51
36/36 anonim válasza:
ez a magyar egészségügy sajna, én ötször is meggondolom, mielőtt állami kórházba teszem be a lábam :( remélem, minden rendben lesz a gyerekeddel. jobbulást kívánok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!