Más is bénázik, szerencsétlenkedik anya létére vagy csak én? Jelenleg korhazban
Figyelt kérdés
Tétova vagyok mert pontosan nem tudtam hova kell menni hol kell jelentkezni szoval amolyan bizonytalansàg volt rajtam és a vàrakozok ill asszisztensek is kimosolyognak...màssal is előfordul hasonlo?2016. márc. 3. 11:10
11/36 anonim válasza:
Hány éves vagy? A tinik ilyenek, hogy "mindenki engem néz, mindenki rajtam röhög....". Egy felnőtt ezt kinövi.
12/36 anonim válasza:
De, rasszista vagy. Egy "kisebbségi" már nem is segíthet neked?
Fent hordod az orrod, mindenkibe ellenséget látsz. Ez nem szerencsétlenkedés.
13/36 anonim válasza:
Tehát totál életképtelen vagy. Semmi gond, a szerencsétlen gyereked is ilyen lesz.
14/36 anonim válasza:
Szerencsétlen, gőgös, gyerekes alak vagy. Meg is érdemelnéd, ha kinéznének. "Link alak akar belém kötni"... Úgy akar valaki beléd kötni, hogy felajánlja a segítségét?
Nekem ég a pofám helyetted...
15/36 A kérdező kommentje:
Engem màr raboltak ki fènyes nappal az utcàn...
Szép vàlaszok...
Valszeg ti màshol éltek..
2016. márc. 3. 13:26
16/36 anonim válasza:
Úgy raboltak ki, hogy előbb segítettek?
17/36 anonim válasza:
Nem élek máshol, de mondjuk az orvost, nővért sem hívom fehér köpenyesnek.
Teljesen életképtelen vagy, és nem azért mert kiraboltak. Mással is megesik az ilyen, de ettől még nem lesz egy gyökér, aki a száját se tudja kinyitni és a kórházban minden sarokból támadót feltételez.
Csak a gyerekedet sajnálom..
18/36 A kérdező kommentje:
Nem, csak épp ők is a kisebbseghez tartoznak micsoda véletlen.. amugy meg tipikusan ugy szolitjàk meg az embert, hogy segitsé' màn hol a vasutallomas de ezt mindig megkérdezik ugyanazok...aztàn mondd mà'meg mennyi az idő..csak hogy megszolitson...ez itt a valosàg...
2016. márc. 3. 13:34
19/36 A kérdező kommentje:
Azert irtam feher kopenyest mert ennyit tudtam rola...nem tudom ki volt
2016. márc. 3. 13:35
20/36 A kérdező kommentje:
Bocs de en se vagyok gyoker es nem tudom te zavarnal e egy dokit ha massal beszel...ne az en gyerekemet sajnald te minosited epp magad...
2016. márc. 3. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!