Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is bénázik, szerencsétlenk...

Más is bénázik, szerencsétlenkedik anya létére vagy csak én? Jelenleg korhazban

Figyelt kérdés
Tétova vagyok mert pontosan nem tudtam hova kell menni hol kell jelentkezni szoval amolyan bizonytalansàg volt rajtam és a vàrakozok ill asszisztensek is kimosolyognak...màssal is előfordul hasonlo?
2016. márc. 3. 11:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
37%

Nem is az orvossal való társalgásról beszéltem, hanem arról, hogy fehér köpenyesnek hívod a dokit, minden bokorból ellenséged sejtesz, azt hiszed mindenki téged néz és rajtad röhög.. a valóságban meg amúgy a többi ember leszarja, hogy élsz e vagy halsz.

Egyébként meg a szádat nem vagy képes kinyitni segítségért, ha pedig valaki felajánlja, akkor összeszarod magad helyben. Wow. Igazi példa lehetsz..

2016. márc. 3. 13:40
 22/36 anonim ***** válasza:
31%
Hát kérdező, pedig épp te minősíted magad. Én sem szeretem a kisebbséget, nagyon nem, viszont te úgy összességében rosszindulatú és életképtelen vagy. Iszonyú gyerekes a felfogásod, mondom ezt én, 25 évesen.
2016. márc. 3. 13:40
 23/36 A kérdező kommentje:
Nem tom ha egy idegen felajanlana a segitseget ki hogy fogadnà...naivak vagytok.a pesti vasutallomasrol a taxisokrol is lehet olvasni hogy inzultàltak egy anyukàt bőrőndjet is elvették...nem engem kellene kiosztani. Az élet nem habos torta.
2016. márc. 3. 13:41
 24/36 A kérdező kommentje:
Irtam hogy kertem segitseget.akkor minek kell ez a hangnem hogy nem nyitottam ki a szám???kik jarnak ide jezus.. meg irtam h nem tudom ki csak azt hogy feher kopenyben volt.nem kell kiforgatni!!!
2016. márc. 3. 13:43
 25/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rosszindulatu se meg eletkeptelen se. de remelem visszakapja mindenki amit ad..
2016. márc. 3. 13:45
 26/36 anonim ***** válasza:
33%

Nem tom? Ki itt Tom? :D

14-16 évesen nem kellett volna szülni (kb.: azon az értelmi szinten vagy), és akkor senki nem nézne hülyének.

Idegentől? Miért az orvos, nővér (minden orvos, minden nővér) ismerős?

Szegény gyerek... itt tényleg aktuális, hogy ezt írjam.

2016. márc. 3. 13:45
 27/36 anonim ***** válasza:
65%

Ne haragudj, de hány éves vagy? Mert úgy viselkedsz, mint egy tini.

Mi a szarért érdekel, hogy ki mit gondol? Most komolyan, egy csomó energiát pazarolsz erre, hogy figyeled a "közönség" reakcióját. Ahelyett, hogy a figyelemre és tájékozódásra összpontosítanál, az emberek véleményét érdekel... MIÉRT? Ezért vagy béna, mert nem azzal foglalkozol, hogy megtalálj egy rendelést, vagy a célodat, hanem az emberek arcát figyeled. És miért is nem szólítottad le az orvos rokonodat? Vagy csak simán megálltál volna előtte, míg a másik ember befejezi.

Komolyan fel kéne már nőni, hisz van egy gyereked, így nagyon rossz példát fogsz mutatni neki.

Fogadd meg a tanácsom: legközelebb mielőtt bemész egy ilyen helyre végy egy nagy levegőt, és nyugodj meg. Képzeld azt, hogy senki nincs ott rajtad kívül. Csak magadra számíthatsz. Mit teszel? Megnézed a kiírásokat. Lassan, higgadtan végigolvasod, tuti, hogy megtalálod, amit keresel. És elindulsz abba az irányba. És ott is kizárod a külvilágot. Ha megtaláltad az ajtót/ablakot, akkor csak arra koncentrálj, olvas el, mi van kiírva. Ha azt írják ki, hogy kopogjon, akkor kopogj, ha azt írják, szólítunk, akkor várj, amíg kilép valaki, és akkor ugorj.

Sok sikert!

2016. márc. 3. 13:46
 28/36 anonim ***** válasza:
48%

Örömmel fogadnám a segítségét, ha nem találok valamit. Neked derogált megkérdezi tőle, hogy merre van amit keresel. Komolyan nem érzed magad nevetségesnek?

Én is Pesten élek, futottam már hazáig a Blahán, mert követtek..ettől függetlenül nem vagyok egy szerencsétlen, beteg, paranoiás.

Zárkózz be otthon, aztán ki se tedd a lábadat.. legalább a segítőkész, dolgos, jó szándékú kisebbségi eggyel kevesebb lenéző, rasszista pcsába fut bele..

2016. márc. 3. 13:48
 29/36 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat.

És még én vagyok rosszindulatu...

Ezt a szapulást ami itt megy...

Es ne feltételezzek rosszindulatot màsokban...

Na szep napot.

Ha barkit inzultalna valaki jussak eszébe.

2016. márc. 3. 13:53
 30/36 A kérdező kommentje:

29 lehet te meg mindenkivel szobaàllsz.

A szemelyeskedes az megy..

2016. márc. 3. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!