Feleségek, nektek ez beleférne?
Van 3 gyerek, 2 ovis és egy újszülött. Az ovisok elkapják a fosós-hányós betegséget.
Apuka vasárnap kijelenti, hogy az anyjánál alszik mert ki akarja aludni magát és enne már valami rendeset.

Hát, ilyen kijelentés formájában nem tetszene. Az, hogy felveti, hogy ezt szeretné, ha megoldható, az OK. Más az emberek teherbírása, ha én simán elbírok három gyerekkel így is, a férjemről meg tudom, hogy teljesen használhatatlan, ha nem alussza ki magát, akkor ez a logikus megoldás. Persze más helyzetben elvárnám, hogy ő vállaljon többet, ha úgy jön ki.
Tehát magával az ötlettel nem lenne bajom, de a sértő megfogalmazásra igencsak érzékeny vagyok. Inkább ez a része az, ami nem férne bele.

A baba és az apuka megy a lefejt tejjel a nagyszülőkhöz. Persze úgy, hogy megkérnénk a nagyszülőket, hogy vigyázzanak rá egy estére és akkor apuka is ki tudná magát pihenni.
Én meg maradok otthon a 2 beteg gyerekkel.
A baba anyatejes, 3 hetes, nincs még elég lefejt tej. 2-3 óránként kel éjjel is enni, nem tudna úgy pihenni a férj.
A nagymama óvónő, oda nem lehet vinni a beteg gyerekeket.

Az anyatejes újszülött azért jó eséllyel megússza.
Az meg egyáltalán nem mindegy, hogy apuka mit dolgozik... hogy aztán egésdz nap irodában ül, vagy esetleg egy veszélyes gépet kezel, tetőn van, stb.
Igen, van az a helyzet, amikor én küldeném, hogy legalább ő ússza meg a dolgot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!