Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Feleségek, nektek ez beleférne?

Feleségek, nektek ez beleférne?

Figyelt kérdés

Van 3 gyerek, 2 ovis és egy újszülött. Az ovisok elkapják a fosós-hányós betegséget.

Apuka vasárnap kijelenti, hogy az anyjánál alszik mert ki akarja aludni magát és enne már valami rendeset.

2016. márc. 1. 09:38
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
26%
Nekem a fosós hányós szóösszetételed nem fér bele. Amúgy apukamegy kretén.
2016. márc. 1. 09:40
 2/36 anonim ***** válasza:
23%
Amennyiben apuka másnap dolgozik, teljesen érthető, bár nyilván kapom majd ezért ezerrel a lepontozast
2016. márc. 1. 09:40
 3/36 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem. A férjem is a családhoz tartozik és ha a bajban cserben hagy és egyedül kellene gondoskodnom a 2 beteg gyerekről és egy új szülöttről, nagyon pipa lennék. Én is biztos ki szeretném magam aludni és ennék egy jót, de ez az élet, és ha te ezelől megfutamodsz nem vagy valami empatikus.
2016. márc. 1. 09:41
 4/36 anonim ***** válasza:
88%
Jövőhéten kialudhatja magàt de ilyen vészhelyzetben segitsen vagy vigye az ovisokat is hogy az ujszülött ne kapja el!
2016. márc. 1. 09:41
 5/36 anonim ***** válasza:
86%

Nem, nem férne bele. Az én férjem alapból ezt meg sem tenné, mert nálunk ő a hányás, én a hasmenés eltakarító:) Nem hagyott soha magamra ilyen ügyekben sem.

7, 13 és 16 évesek a gyerekek.

2016. márc. 1. 09:45
 6/36 anonim ***** válasza:
81%
Csak mert rgy ujszülöttre nezve nagyon végzetes is lehet mert nincs immunrendszerük. Ha ilyen helyzetben magamra hagyna a párom akkor tudnam hogy egyedul vagyok 3 gyerekkel igazàbol.es ugy is állnék hozza
2016. márc. 1. 09:45
 7/36 anonim ***** válasza:
37%
A logikus lépés az lenne, ha az újszülött menne az apával a nagyihoz. Akkor a baba nem lenne beteg, apa tudna pihenni és másnap dolgozni menne. Anya amúgy se dolgozik, nem kell időre menni, így kellene megoldani
2016. márc. 1. 09:48
 8/36 anonim ***** válasza:
74%
Nyilván ésszerű lenne a valószínűleg anyatejes újszülöttel elvonulni...
2016. márc. 1. 09:50
 9/36 anonim ***** válasza:
28%
Valóban, az sokkal ésszerűbb, ha az óvodásokat viszi el az apa, legalább a nagyszülők is megfertozik, apa meg nem tud menni dolgozni. Igazad van. Nyilván a csecsemő se lefejt tejet, se tápszert nem kaphat átmeneti jelleggel.
2016. márc. 1. 09:52
 10/36 anonim ***** válasza:
90%
Nem, számomra az az ésszerű 16 éve, amióta gyerekem van, és később még született kettő, hogy együtt oldjuk meg. Nem költözgetünk anyóshoz aludni, jót enni. Pedig az én férjem is dolgozik érdekes módon.
2016. márc. 1. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!