Lakik a szomszédban egy pár,3 gyerekkel. Nagyon kevés pénzből élnek,szoktunk erről beszélni. Viszont az internet be van köttetve nekik,több ezer ft. Azon gondolkodtunk,hogy mivel nekünk elég magas megabites a netünk,felajánljuk nekik,hogy használják a wifinket nyugodtan amikor akarják és ha ez segítség,akkor mondják vissza a netjüket.
Titeket hogyan érintene ez? Minden hétvégén sütök valami édességet és mindíg viszek nekik,de ha a netet is felajánljuk,félő hogy azthiszik,lenézem és szánom őket,pedig ez nem így van.
Persze én is sajnálom az ilyet, de nem szabad tulzásokba esned.. néha egy két alkalommal ha segitesz az még ugy talán oké, de....
2016. febr. 26. 09:33
13/19 anonim válasza:
Kedves tőled, nagyon rendes vagy, de szerintem se tedd!
A többiek leírták előttem miért!
2016. febr. 26. 09:35
14/19 anonim válasza:
Azt azért tudomásul kell venni, hogy nem mindig lehet lemondani a netet. Mi is aláírtunk két évet mikor jól ment, közben munkanélküli lettem és muszáj volt fizetni a kötbér miatt
2016. febr. 26. 09:40
15/19 anonim válasza:
szombaton miért van nálatok?
anyuka melózik?
apuka?
amúgy láthatod, már megy is a követelőzés (süti)
2016. febr. 26. 09:53
16/19 anonim válasza:
Azért az felelősség is, mivel ez a ti IP címetek. Ki tudja, ki mire használja a netet...
2016. febr. 26. 11:26
17/19 A kérdező kommentje:
5,7,11 vagy 12 évesek. Szombaton csak egyikük van nálunk,játszik a gyerekeimmel. Igazából a másik 2 gyerkőc is átjön néha,megkérdezik hogy vagyunk :) és hazamennek :)
Igazad van utolsó! Az IP címre nem gondoltam! Akkor azthiszem már tárgytalan a kérdésem. Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenki véleményét. Mindenkinek zöld kezet adtam,sajnálom aki le lett pontozva!
2016. febr. 26. 12:08
18/19 anonim válasza:
családi házban laktok (laknak)? ha igen, én úgy segítenék neki, hogy bevásárolnék vetőmagokat, meg palántázási időszakban pár palántát... lehet nem azonnali segítség ez, de ha foglalkozik vele még télre is tud fagyasztóba tenni babot-borsót stb.. :) - ha a "fejedhez vágná" akkor abból egyértelműen kiderülne, hogy csak a kész kell neki, dolgozni nem akar azért hogy enni tudjon adni a gyerekeinek...
2016. febr. 26. 12:43
19/19 anonim válasza:
Megértelek. A szülő bármilyen is (nem mondom, hogy a Te szomszédod rossz), a gyereket akkor is sajnálja az ember. Szerintem, ha segíteni akarsz, Tedd név nélkül (pl. levelesládába kajautalvány vagy ilyesmi).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!