Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti gyerekeitek beszélnek/tek...

A ti gyerekeitek beszélnek/tek 'furcsaságokat'? Előző életekről, olyanról, amit ti nem láttatok?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jan. 4. 17:39
 1/6 A kérdező kommentje:
a linkelt dolog ihlette a kérdésem
2015. jan. 4. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyobbik lányomnak voltak képzeletbeli barátai: Juliska és az ő gyerekei, fiúk és lányok is. Teljes beleéléssel mesélt róluk, 4 éves volt.
2015. jan. 4. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is játszott egy ideig egy Sári nevű kislánnyal. Mondta, hogy állítsam fel a sátrat, mert Sári csak oda hajlandó bemenni, aztán mindig magában beszélt. Én arra gondolok, hogy a gyerekek nagy fantáziával vannak megáldva, semmint szellemeket lássanak. Bár vannak olyanok, akik így gondolják. 3 éves volt akkor.
2015. jan. 4. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok, amúgy én is úgy gondolom, ez csak fantázia.
2015. jan. 4. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Még nem, mert csak 2 éves, de már nagyon várom, hogy miket fog mondani az előző életeiről és az entitásokról, amit lát.

Ez valós dolog, ők még fogékonyabbak ezekre a nyitott harmadik szemük miatt.

2015. jan. 4. 20:27
 6/6 anonim válasza:
A gyerekeknek vannak képességük!!! Amit sajnos idővel mindenki elveszt, mert senki sem őrzi meg és figyel rá igazán. Szentendrei ismerősünk rokonságában a kislány látta a nagymamát többször is, a székében ülve. Teljesen normális. Még ha nem is tűnik annak. Nyugodjatok meg és fogadjátok azt, amit mondani akar, hallgassátok meg. :) Legyetek jó szülök, sokat tanulhattok a gyerekektől!
2015. jan. 11. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!