Miért csak itt a gyakorin vannak "szuperanyák"?
Itt a legtöbb anya bio-öko saját készítésű étellel eteti a gyerekét, 100-ezres autósülésbe ülteti, soha nem néznek tv-t, nem ismerik a telefont... stb
A saját tapasztalatom a környezetemben, pl amikor bölcsibe megyek a fiamért: már az öltözőben adják a Dörmi-t és társait, meg minden második gyereket GYEREKÜLÉS NÉLKÜL teszik autóba. Mert csak városon belül mennek (15ezres Agglomerációs városban élek). A nagyobbik tesó (ovis) addig a telefont nyomja.
Leginkább a gyerekülés nélküli szállítás akaszt ki, mert felháborodok, hogy ennyire lesz.rják a gyerekük életét? Mert igen, akár 40-nél is meg lehet halni, nem kell autópálya.
Mi rengeteget autózunk, mindegyik kocsiban van gyerekülés, és a megtett út hosszától függetlenül bekötöm a fiam.
10-es a témához való hozzászólást köszönöm, de itt nem a bölcsin van a hangsúly.
Azt csak azért írtam, mert ugye ott találkozok a legtöbb kisgyerekes anyával.
Írhattam volna Tesco parkolót is, de ott kevesebb a gyerekes, mint a bölcsinél.
Tehát nem azzal van a baj, hogy oda jár a gyerek.

Kedves kérdező!
A 9-es válaszoló írására reagáltam. Nem a kérdésben szereplő bölcsire.

Nagyon sok féle választ olvasok,nagyon érdekesek 😊
1.gyerekülés nélkül SOHA! Nállunk ez az anyós hepje,szerintem mondanom se kell Hányszor vitte el a gyerekeimet 😄
2.nem hiszem hogy azzal olyan nagy baj lenne ha néha kapnak egy-egy csokit,rudit...mellette azért próbálunk nagyon változatosan enni,én főzök minden nap
3. Tv nincs,tehát azt nem nézik, a nagyobb szokott napi kb 30 percet telefonozni,és igen jobban ért hozzá mint én,de ők ez a generáció!Nekik az okostelefon a természetes...ez ellen nem lehet mit tenni szerintem.
Akkor leírom én is: nálunk is van néha Dörmi, meg Kinder tojás, de soha nem bölcsiben.
Nézhet tv-t, leginkább M2. mi is nézünk tv-t.
A telefont is néha nyomkodhatja, neki való alkalmazásokat, de ezt sem közösségben, idegen helyen. Csak hogy lefoglalja magát.
Igazából nem arra voltam kíváncsi, ki hogyan csinálja, hanem hogy miért van ekkora különbség, hogy itt gyakorin szinte mindenki olyan mint a 14-es válaszoló (ezt nem rossz értelemben gondolom), a való életben meg ezt nem tapasztalom a környezetemben.
Igazából erre a különbségre vagyok kíváncsi. Főleg a gyerekülés akaszt ki, hogy itt SENKI nem írta még, hogy "igen, néha előfordul", a valóságban meg már sajnos majdnem az autósok fele nem használ. Amit látok a saját szememmel.

Jújjj én nagyon gáz vagyok akkor.
Szoktam adni a gyerekeknek üveges kaját, mert egyszerűen nem tudok olyat főzni, amit megesznek, ilyenből csak 2-3-4 féle kaja van. Az meg nem lehet minden nap.
Ebéd után szoktam adni nekik Dörmit, vagy tejszeletet, nápolyit, kekszet. A biokölesgolyót egyik sem eszi meg.
Adok gyümölcslevet is és teát is nekik.
Nem 100 ezres az autósülésünk. Sőt, az egyiket úgy kaptuk. De mindig belerakom őket.
Meg nem csak itt vannak szuperanyák, hanem a Kismamablogon is. Na, hogy Face-n micsoda hozzászólások vannak, pedig nem is névtelenek...Úristen.

Nem értem hogy amit leírtál miért szuperanya... Babakorában is 10 esetből 9szer én készítettem neki az ételt,most is főként főzünk itthon,az autósülése 60ezer Ft volt,de nekem fontos,hogy megbízható gyerekülést vegyek. Tv-t nem nézünk,egyszerűen azért,mert nem szeretnénk mert nem sok értelmes műsor és csatorna van,ettől függetlenül filmeket nézünk,és a kisfiunk is néz mesét,csak Dvd-n vagy Youtubon. Ezek alapján nem hinném,hogy kirívó eset lennék. Fiam ismeri a telefont mikor 8 hónaposan egyszer megkaparintotta már feltudta hívni anyukámat pedig sosem adtam a kezébe vagy tanítottam,de a mai gyerekek kifejezetten értenek a technikához.
Aki nem használ gyerekülést,szerintem is felelőtlen,azért találták ki,ha nincs sok pénze rá használtan is vannak jó minőségűek,jó állapotúak.

Látod,ha gyereked van már soha semmit nem csinálhatsz jól... Bölcsibe se vigyed,mert egyesek szerint csak megnyomorítod vele!
Lesz,,arom tablettát ajánlom! Akkor kevésbé fog felba,,szni a sok idióta,aki szerint te vagy idióta,mert nem úgy csinálod,mint ők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!