Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3-4 gyerekesek! Hogy jöjjek...

3-4 gyerekesek! Hogy jöjjek ki a pénzből 2-áig így?

Figyelt kérdés

15 ezrem maradt. Nagyon kevés. És még tankolnom is kell, mert hordom a nagyobbakat néptáncra, angolra.

Ti voltatok már így?

2016. febr. 17. 18:00
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok.Látom már.3 gyerek van,a legkisebb-a 2 hónapos a mostani Férjedtől.Egy gyerkőc a a Férjed előző kapcsolatából/házasságából.És a 3.?Kié?A Tied az első házasságodból?
2016. febr. 17. 21:55
 32/35 anonim ***** válasza:
Merre laktok?
2016. febr. 17. 23:03
 33/35 anonim ***** válasza:
80%
Kár, hogy a kérdező eltulozta az egészet. Gyerektartasdij, amiből anyuka mukormot és Imelda Marcos szintű cipokollekciot képes fenntartani -plusz a háztartást, mert nyilván lakik valahol- és még jó ügyvédje is futja.... Mondjuk azt sem értem, hogy azok alatt a hónapok alatt, amikor a kérdező férje nem fizetett, mégis miből élt. ... Kamuzas helyett le lehetne írni az igazat és máris jobb tanácsot tudna adni az ember
2016. febr. 18. 05:28
 34/35 A kérdező kommentje:

68%-os állj le szerintem. Nem tartozok neked semmiféle magyarázattal és nem is kell válaszolni! Nem válaszoltam? Mondjuk mert családom van és nem ülök a gép előtt folyton! Ennyi szólt neked.

Igen, el lett szúrva, de ugye a kérdés nem erről szól. Sok sok ideg után lett meg a férjemnek ez a lépése. Sajnos ez változni nem fog.

Nyilván a hajléktalan szót és az éhezést némi túlzással írtam. De nem ok nélkül! Amennyi pénzt kap az asszonyság, amennyit magára költ igenis futnia kellene nromális ruhákra, mindennap laktató ennivalóra, ebédpénzre stb. Hogy neki miből van? Gyerektartás nagyon jó, plusz ő sem él egyedül! Bár hivatalosan igen. Nem törődik a gyerekkel,ahogy kellene, ezt mindenki látja. Tanárok is. De mit is tudnak tenni? Ez nem az a fajta kategória, ami a gyámhatóságra tartozik. Ennél sokkal rosszabb helyzetben lévő gyerekeknél is megvan kötve a kezük. Ehhez elég pár esetet a híradóban hallgatni. A gyerek mondhatná, hogy az apját akarja, de csak mondhatná. A szemét anyja érzelmileg zsarolja. Nem tudom pontosan mit mondott, de ismerve eltudom képzelni. Éveken át ment a harc a gyerekért. Busás (megegyezés szerinti) gyerektartás, plusz mi veszünk neki szinte mindent (amit sosem sajnáltam). A gyerek itt szeret lenni. Apukánál betelt a pohár. Tehetetlen. Ez van. Elb...ta/tuk.

Igen kapok gyerektartást én is :) :) :) 2*14 ezer forintot. De én nem harcoltam, nagy link az apuka azóta. Én dolgoztam, nem is akartam az apuka segítségét, örültem ha nem kell vele kontaktot teremtenem.

A lényeg, ez van még 2 hónapig, utána jó lesz!

A hűtőben van csirke, van liba, van vadnyúl. Ezek mind egészek. De sok szerencsére. Tésztafélékből stb kifogytam. Vannak befőttjeim, lekvárjaim. Ma libát sütök, már csak köret kell hozzá.

2016. febr. 18. 10:17
 35/35 A kérdező kommentje:

És még a 68%-osnak, azt hiszem a lényeget alapban megírtam, a hogy jöjjek ki a pénzből 2-áig. Ehhez mindenféle körítés nélkül is lehet válaszolni (a körülmények ismerete nélkül)

A miért-et csak azért írtam le, mert már jól esett kiadni magamból!

2016. febr. 18. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!