Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3-4 gyerekesek! Hogy jöjjek...

3-4 gyerekesek! Hogy jöjjek ki a pénzből 2-áig így?

Figyelt kérdés

15 ezrem maradt. Nagyon kevés. És még tankolnom is kell, mert hordom a nagyobbakat néptáncra, angolra.

Ti voltatok már így?

2016. febr. 17. 18:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Tankolj annyit, amennyi muszáj (mondjuk 5000-ért), a többit meg a napi kiadásokra, kisebb bevásárlásokra. Ha tele van a fagyasztó, akkor csak pár kiegészítő kell mellé, meg lehet oldani.
2016. febr. 17. 18:33
 12/35 anonim ***** válasza:
A férj hogy jár dolgozni?
2016. febr. 17. 18:34
 13/35 A kérdező kommentje:
Kölcsönt ki akartam kerülni. Nem szerettem volna, ha bárki a szájára vesz. buzog a jóindulat erre fele. De lehet nem lesz más választás. Ha tankolok 5000-ért, talán egy hetet kibír. Marad 10 ezer. Kenyérre, tejre talán futja. A kicsinek megvan a tápszere, gyógyszere. Pelenkára még kitudom facsarni az A hitelemet szerintem. Már "csak" két hónapot kell ilyen szegényen kibírni. Azt hiszem legközelebb nem leszek ennyire pedáns, tolok magam előtt csekket. Májusban már lesz pénz.
2016. febr. 17. 18:34
 14/35 A kérdező kommentje:
Férj céges autóval járhat most.
2016. febr. 17. 18:36
 15/35 A kérdező kommentje:
Tojásom is van sok. Bár az egyik gyerek allergiás rá. Most nagyon el vagyok keseredve, gondolkozni is nehezemre esik. Esetleg ötletek, hogy miket főzzek, ami szerintetek ennyiből kijön.
2016. febr. 17. 18:38
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
A férjed nem kérhet fizetés előleget?
2016. febr. 17. 18:39
 17/35 A kérdező kommentje:
Jövő hónap sem lesz jobb. Még két hónap lesz ilyen. Így nem szeretnék előleget, mert aztán 2 hónap múlva ténylegesen nulla ft marad. Ráadásul kis cég, itt nem olyan hivatalos előlegek vannak, mint rendes munkahelyeket, hogy pl. 6 hónapra adják a 30 ezret.
2016. febr. 17. 18:42
 18/35 anonim ***** válasza:
55%
Mivel sikerült így elszurni?
2016. febr. 17. 19:02
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Mekkorák a gyerekek? Nagyon messze vannak a különórák gyalog (a busz se olcsóbb)? Én is azt mondom,hogyha kihagynak pár órát nem lesz semmi bajuk! Tudom rossz,hogyha nem tudnak menni,de ha nem picik megértik! Azért 15-ből "könnyebb"gazdálkodni mint 10-ből.....a kocsi nem létszükség most szerintem! Azért 2-ig sok idő van még! :(

Milyen alapanyagok vannak otthon? (Esetleg fasírt valamilyen főzelékkel.....vagy milanói makaróni tésztával,tepsiben.. kiadós adagokat lehet főzni tepsiben 2-3 napra elegendőt)

2016. febr. 17. 19:06
 20/35 A kérdező kommentje:

Gyalog nem lehet, messze van, másik település.

Persze ők megértenék, okos gyerekek, de nekem szakad meg a szívem, ha nem vehetnek részt amiben szeretnek a szülők hülyesége miatt.

Jól elszúrtuk, az tény. A lényeg: férjem a második férjem, tőle van a közös baba. Neki van egy 12 éves fia, akit az anyja nevel, férjem fizeti a "gyerektartást". Ezt azért tettem idézőjelbe, mert ez inkább sajnos assszonytartás. 3 éve megy a harc, hogy nem a gyerekre költi a pénzt. Ő maga nem dolgozik, mert neki kimerítő a "gyereknevelés", de tudni kell egy évszakra annyi cipője van, mint a mi családunknak összesen egy évre. El lehet képzelni. Állandó műkörmök, hajfestés. Az a tipikus én be nem koszolom a kezem fajta úrihölgy. Mente a veszekedés, hisz a tanárok panaszkodtak, hogy a gyereknek viselkedési gondjai vannak, nem tanul stb. Majd jött, hogy nincs rendesen tízóraija, uzsonnája a suliban és az ebédpénz sincs fizetve. Konkrétan éhes a gyerek. Majd mikor a rendszeres láthatásra jött, mindig mondta, hogy csúfolják, mert nyúlott, kopott ruhákban jár. Sokmindent megvett az apja, de azért valamennyit az anyjának is állnia kellett volna. De a gyerek mint egy hajléktalan. Hát eljött az idő, amikor szinte napi szinten jött hozzánk a fia. Jóllakott, megtanult. Apjával vettek amit kell. Közben folyamatosan ment a vita az anyukával. A végeredmény az lett, hogy mivel nálunk van a gyerek, itt lakik jól, itt fürdik sokszor, innen kap zsebpénzt, apja fizeti személyesen a sulis kaját, sok-sok pénzt rákölt ugye (amit én soha nem nehezményeztem, hisz ugyanúgy szeretjük), de akkor mire fizeti a gyerektartást. Anyukénak műkörömre? Bíróságon nem jutottunk sehova, a fiú anyjánál maradjon, apja fizessen. Nagyon jó az ügyvédje a nőnek. Így a férjem teljesen felhúzta magát és nem fizetett! Hónapokig. Rákölöttte a gyerekre, meg sokkal többet is. De ugye ez nem jogos. Anyukáék meg most behajtják, pár hónap alatt. Hát ennyi röviden. Most odamegy a sok pénz. Csak egyet sajnálok, hogy ebből a gyereke nem sokat kap. Tegnap is itt volt ennivalóért. :(

2016. febr. 17. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!