Akartuk! Nagyon is. De szó szerint minden követ megmozgatott az anyuka, ahol csak lehetett alánk ásott. Meg jó ügyvédje van. Túl jó. A nő akarja agyereket, mert ha mi elhozzuk, bizony minden pénz kiesik a kezéből, muszáj lesz dolgoznia. Elég durva ezt így kimondani, de sajnos minden azt bizonyítja, hogy ez így van. Mi most miatta rettentő rosszul állunk, de még az ő gyerekének is jut egy tányér, uzsis dobozba étel. És ebben a hónapban is mi fizettük az ebédpénzét. Borzasztó ez. Pedig megnézhetnénk most az egy főre jutó jövedelmet. :( 10 ezerből kell jóllakatnom 5 embert,ha magamat nem nézem. És ő meg röhög a műkörmös markába :(
2016. febr. 17. 19:31
23/35 anonim válasza:
Hát ezt jól elszurta a férjed. ... Na mindegy. Akkor egyértelműen le kell most mondani a kulonorakrol
2016. febr. 17. 19:37
24/35 anonim válasza:
Esetleg zálogba addható ékszered? Beadod,ésmondjuk 3 hónap múlva kiválto, nem olyan sok a kamat.
2016. febr. 17. 19:50
25/35 anonim válasza:
Pedig biztos lenne megoldás! Nálatok biztosan jobban szeret lenni,nem kicsi már,eldöntheti hol akar élni! Az anyuka meg menjen dolgozni ne más pénzén élősködjön!!!!
2016. febr. 17. 19:53
26/35 anonim válasza:
Mennyi az a hatalmas gyerektartas, amiből az ex munka nélkül meg tud élni, műkörömbe és temérdek cipőre is futja?
2016. febr. 17. 19:57
27/35 anonim válasza:
Ez kicsit fura nekem.A gyeretartás a fizu kb 15-25%-a anit a bíróság meghatároz.De ez sok mindentől függ.Ha a gyerek valóban éhezik és úgy néz ki mint egy hajléktalan miközben az anya nagyon is sz ellenkezője akkor ha más nem az iskola jelezte volna pl a gyámügynek.Ha meg nem tartjátok jogosnak a dolgokat akkor el kell menni a bíróságra!Lehet akármilyen jó egy ügyvéd ha valóban ennyire éhezik a gyerek azt a bíró is látja.Ha meg nem tartjátok jónak ti is választhattok másik ügyvédet.
Az első férjed?Ő fizet gyerektartást?Már csak ha ennyire sok a különóra...Én elhiszem hogy szar érzés de ilyenkor azért nem árt átgondolni mi a legfontosabb.Nem biztos hogy a néptánc.Vagy akkor legyen bátorságod segítséget kerni.Pl másik szülő vigye el vagy kölcsönkérni rokontól akármi...
2016. febr. 17. 20:21
28/35 anonim válasza:
Nincs válasz? Nos, szerintem havi 150 alatt biztos nem jönne ki munka nélkül, cipőket, mukorommel, rezsi költséggel. Annyi meg sosem lesz a tartási, meg akkor sem, ha elvileg futna rá a fizetésből. Fussunk neki meg egyszer ennek a történetnek
2016. febr. 17. 20:26
29/35 anonim válasza:
Ha megírod, mi van otthon, összeszámoljuk mit tudsz főzni. Mindent nézz meg: húsok, rizs, tészta, leveszöldség, befőtt, lekvár, liszt, búzadara, tej....
2016. febr. 17. 20:30
30/35 anonim válasza:
Nem olvastam el a kommenteket,csak a Tiédet.Most akkor hány gyerek van?
Az meg jó nagy hülyeség volt,hogy-önhatalmúlag,betudván a gyerkőc "eltartásának"-Apuka nem fizetett gyerektartást.
Én-mint 3 gyerekes,akiből az egyik "bónusz" gyerek,igaz,én vagyok az anyukája,a Férjemnek pót-gyereke-a különórákról mondanék le!Bár eddig még soha nem voltam/voltunk ilyen helyzetben,és remélem nem is leszünk.Nektek drukkolok,hogy mielőbb rendeződjön az életetek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!