Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Miért nem szólhat...

Szülők! Miért nem szólhat bele a tanár a gyermekeitek nevelésébe?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok engem még úgy neveltek, hogy a tanárt tisztelni kell és én is így nevelem a gyerekeimet. A gyermekeink többet vannak az iskolában mint otthon, mégis sok olyat olvasok itt, hogy csak a szülő kizárólagos joga nevelni a gyermekét, a tanárnak semmi joga ehhez. Miért gondoljátok így? Miért rohantok a tanárt kiosztani ha a gyerekeitek hülyeséget csinálnak és a tanár emiatt rászól? Ahelyett, hogy megköszönnétek, hogy próbálja a helyes útra terelni?

Kérek mindenkit ne alakuljon ki vita, számomra minden válasz hasznos, egyszerűen szeretném megérteni, hogy miért nem lehet megengedni a tanárnak is hogy nevelje a gyermekeinket. Köszönöm!

2016. febr. 17. 07:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem is neked írtam, kérdező. Van ilyen nézet, hogy "a tanár csak tanítson". Nyilván tanítani nem lehet kisebb gyerekeket anélkül, hogy ne keveredne a neveléssel. Ezt csak olyan gondolja, akinek fogalma nincs a gyerekekről. :)

8. voltam

2016. febr. 17. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:

En irtam, h nem elsodleges dolga.

Nem is varom el tole, nekunk jo tanitonenink van, osszedolgozunk, de latom, h a problemas gyerekek szulei mit problemaznak, es a fiam is mesel boven, h miket meg mernek csinalni a tobbiek.

2016. febr. 17. 19:12
 13/13 anonim ***** válasza:
És nem is a te válaszodra gondoltam, hanem az igazán sarkos véleményekre.
2016. febr. 17. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!