Anyukák, mi a foglalkozásotok, hány évesek vagytok, mekkorák a gyermekeitek?
Egy kis kutatás, annak aki benne van :)
(Kíváncsi vagyok, milyen anyukák járnak gyakorira)
Marciusban toltottem a 24-et,a lanyom pedig holnap lesz 2,5 eves.Jelenleg 4 oraban vagyok takarito,egyszeru okbol,ez egyeztetheto ossze a gyerekkel.Ha gond van,nem megyek,maskor meg ledolgozom.Korrekt es megerto a fonok (eddig legalabbis,de nem vagyok regota itt).Egy 8 oreas eladoi allast lemondtam,pedig az a kedvenc boltom,de be kell latnom,hogy mivel a segitseg messze van (150km),igy nem vallalhato egyenlore a 9-18 muszak hetfotol pentekig,mert ha beteg a kicsi,oke hogy nem megyek,de lehetoseg nincs ledolgozni.Nemreg kezdte a bolcsit,februar legvegen,most van mar masodszor itthon egy hetet,de egyszer volt meg itthon 3napot.
Egyebkent logisztikat tanultam,sajnos nem tudtam befejezni,letenni az okj-t,igy nehez lesz jo munkat talalni,de a varosban nem is nagyon van lehetoseg,foleg nem gyerekkel osszeegyeztetheto.
(Nem tervezett gyermek volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!