Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elajándékoztátok vagy internet...

Elajándékoztátok vagy interneten eladtátok a gyermekeitek nem használt dolgait?

Figyelt kérdés
Babakocsi, Pelenkázó, ágy stb. ...
2014. febr. 25. 14:08
 1/10 lcs ***** válasza:
is- is :) amit alig használtunk, azokat eladtam, mert kaptam értük annyit, amiből a jelenleg szükséges dolgokat finanszíroztam :)
2014. febr. 25. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Mivel nem volt kinek adnom, eladtam.
2014. febr. 25. 14:10
 3/10 lcs ***** válasza:
illetve most "divat" lett a bababizományi - beviszed a cuccokat, mondanak rá egy árat, amennyit adna neked érte, ha eladta, vagyis csak akkor van belőle pénzed, ha már eladták :)
2014. febr. 25. 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Eladtam mindent.

Lett volna kinek adni,de mi is pénzből élünk,ami bejött,kellett az újabb ruhához,berendezéshez.

2014. febr. 25. 14:14
 5/10 anonim ***** válasza:
eladtam és abbol veszem a mostani dolgokat amire most van szukség!
2014. febr. 25. 14:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindent elajandekoztam (butorok,3 gyerekbicikli,babakocsi,jatekok,ruhak tehat tenyleg mindent)sokmindent teljesen idegeneknek adtam,ismeros ismerosenek vagy raszoruloknak.Mindent ujonnan vettunk es volt amit nem is hasznaltunk(pl utazoagy,jaroka,bebikomp),de eszembe sem jutott volna barmit is eladni.

Lehet,hogy en vagyok ufo,de jobb erzessel toltott el,hogy segithetek igy valakinek.

2014. febr. 25. 14:53
 7/10 anonim ***** válasza:
A filléreseket elajándékozom (kb 1000ft alatt), a nagyobb dolgokat eladom, a ruhákat a húgom babájának teszem félre.
2014. febr. 25. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Én is szívesen ajándékkoztam volna el,de akkor annyival kevesebb jut az én gyerekemnek az éppen megvevendő dolgokra.

2014. febr. 25. 14:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Elajándékozom/tam rászorulóknak. Egyszerűen nincs szívem eladni. Ez lehet, hogy hülyén hangzik, de sokkal jobb szívvel ajándékozom oda valakinek a számomra kedves emlékekkel bíró dolgokat, minthogy pénzzé tegyem.(nyilván nem is szorulunk rá, ellenkező esetben lehet, hogy eladtam volna a cuccokat.)
2014. febr. 25. 15:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is egy csomó mindent kaptunk rokonoktól, ismerősöktől és én is elajándékozni tervezem ami már nem kell. Egyik barátnőmék most próbálkoznak babával ezért neki gyűjtögetem ami már használaton kívül van. :-)
2014. febr. 25. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!