Használt már valaki közületek Fisher-Price Take Along Hop n ' Pop bébiugrálót? Inkább bébikompként használatos? Vagy hogyan kell elképzelni?
Figyelt kérdés
A látott képek alapján nem tudom eldönteni, hogy tényleg ugráló-e, vagy csak fix bébikomp...2014. jan. 24. 10:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez a kettő ötvözete. Azaz se nem bébikomp (mert fix, nem lehet vele járni), se nem ugráló.
A mi fiunk FP Jumperoo-t kapott a mamáéktól, mert kézben is mindig ugrált, és imádja.
Viszont lassan kinövi, mert későn kapta. Ha ezt tudom, hogy ennyire jó, akkor megvettük volna mi előbb. Imádja!
Pontosan ilyen: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Igen,a jumperoo lenne az igazi, de az ára ... :( Talán ez lehetne a köztes megoldás, de koránt sem tud annyit... Hány hónapostól használható a jumperoo és meddig?
2014. jan. 25. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!