Fisher Price tanuló kutyaházról mi a véleményetek? 1 évesnek venném.
Elég nulla...bár a többi FP játékról sincsen túl jó véleményem (nem minőségileg, abban szuper, hanem ár-érték arány alapján, kicsit divat dolognak tartom, aki mindent meg szeretne adni a gyerkőcnek, FP játékokat vesz, de szinte mindenkitől azt hallom, hogy nem is játszik vele a gyerek), van pár nekünk is, legfőképpen kaptuk őket, és egyik sem köti le igazán a lányomat. A kutyaház az egyik legkevesebbet használt darab közülük :)
Nyomogatod, megpörgeted a kereket és énekel, ennyi, semmi több. A kutyusnak semmi funkciója.
Ennyi pénzért sokkal érdekesebb játékok vannak...pláne egy 1 évesnek...
Én sem vagyok egy FP párti, ne egy gép énekeljen a gyereknek, hanem én... DE: minőségben valóban nagyon jók, és ha azt mondják ez is fejlesztő, akkor elhiszem. Ha nincs túlzásba víve, akkor szerintem jók is.
A fiamnak egy fp játéka volt, a bödön, de imádta az összes zenélő kütyüjét (járássegítő zenegép volt pl), ezért a lányomnak is vettünk egy FP-t. Nem ezt a fajtát, ezt nem ismerem, hanem a tanuló kutyus szintetizátort (vagy mi a neve) Ezt a fiam is szereti, a lányom is. Előveszi, nyomkodja, és már egyből táncol... Nem, nincs el vele órákat persze, dehát melyik játékkal van el egy gyerek akár fél órát is... Nem azért van neki, hogy azzal legyen egész nap, de sokszor veszi elő, nyomkodja, hallgatja, táncol, mozog.... Néztem, most karácsonyra más fp játékot is, de úgy gondolom, hogy egy ilyen elég. Tényleg van más egyéb, ami máshogy fejleszt. Énekelni meg én is jó vagyok, meg a tesó is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!