Fisher Price távirányító mit énekel a piros gomb lenyomásnál?
Figyelt kérdés
Sziasztok , nem tudok rájönni mit énekel a távirányító a piros dalos gomb lenyomásnál , úgy kezdődik , hogy választhatok....... de nem értem mi jön eztuán:D Ha valaki leírná azt megköszönném:)2013. dec. 28. 21:06
1/3 anonim válasza:
Hallgassuk a dalokat, én nyomom a távkapcsolón a gombokat! Most ezt így ébredés után fejből írom, de minden nap hallgatom a másfél évesem miatt. ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Szia köszi a hallgassuk a dalokat-részt nem tudtam , komolyan már minden hülyeséget kihallottam a szövegből :D
2013. dec. 29. 08:21
3/3 anonim válasza:
Nincs mit, van egy másik rész amit meg én nem értek, de most meg már eszembe se jut, h melyik az! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!