Több gyermekes anyukák, titeket nem borítanak ki a gyermekeitek időnként?
Nekem két gyerekem van és szoktam ugyanígy érezni mint te, szóval nem egyedi az eseted. Néha a legtöbb embernél elpattan a cérna, tele lesz a pohár.
Ha nagyon soknak érzed a feszültséget fordulj szakamberhez, aki ha úgy véli ír fel gyógyszert. Kitartást és könnyebb napokat kívánok!
Szia. Szintén három gyerekem van, a legkisebb másfél éves, és szintén törpeciklon. Nálunk a középső sem egyszerű eset, én inkább tőle sokallok be. A legkisebb után csak rezignáltan pakolok, a míg a legidősebb non-stop beszél. :)
Néha nekem is tele a hócipőm. :)
Szintén 3 gyerek. A két kicsi, (ikerlányok), 2 évesek, és mint a "duracelek". Reggeltől estig rohangálnak, szétpakolnak, ugrálnak...stb.
De a 4 éves fiamba is az ördög bújt bele. Haza hozom az oviból és mintha ott nem játszott volna eleget, ott harcolnak a dínók, kalózok, lovagok mellettem. Fogócskázik a hugaival, felmászik mindenhova. Néha már megőrítenek, de hát egyszer gyerek az ember, nem?! :)
Kitartás kedves kérdező, valahogy csak túléljük :)
Ismerős a helyzet. Szintén 3 gyerekem van, legidősebb 6, legkisebb 1 éves. A nagy egy örökmozgó, eleven, szófogadatlan, magát nagyfiúnak érző kis gézengúz. A középsőm egy angyal, akiből az ovikezdés kihozta az ördögöt. A picikém pedig már 1 évesen is egy akaratos hisztigép.
Ezek mellé még ráadásnak mindegyiküknek van valami nyavalyája, tartós, veleszületett betegsége. Sokszor azt érzem, hogy kész vagyok, nem bírom tovább. Ilyenkor belegondolok, hogy vannak emberek akik bármit megadnának csak lehessen gyermekük, és elszégyenlem magam. Nekem megadatott a csoda, hogy édesanya legyek, nem adhatom fel csak azért, mert vannak az utunkon kisebb-nagyobb-sokszor hatalmas akadályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!