Intézetben mi történik a gyerekekkel?
Van külön lány és fiú intézet?
Olyan mint egy börtön?
Mitcsinálnak a nevelők?
A fiatalok bántják egymást?
"Míg kicsi a gyerek és nem tud beszélni, persze, megütik a nevelők, ez mindigis így volt, olyan ez, mintha elvinnéd a gyerekedet bölcsibe vagy oviba és ott megütné a kisgyermek gondozó"
3. válaszoló:mi van?????milyen baromságokat irkálsz össze?????A gondozók nagy többsége NEM üti meg a gyereket a nevelőotthonokban sem!Az oviban bölcsiben pedig kirívó esetnek számít,ha bántanak egy gyereket.Nagycsaládos szülő vagyok,egy-két tapasztalattal rendelkezem...
Úristen mennyi marhaságot összeírkáltok :(
El kell különíteni a gyermekotthonokat, ahova átmeneti vagy tartós nevelésbe vett, általában 12-18 év közötti gyerekek kerülnek, és a javító-nevelő intézeteket, ahová bűncselekmény elkövetése miatt, bírói ítélettel kerül be valaki. Kérdező melyikre gondolsz? Ki vagy te, szülő? Gyerek? Nem mindegy honnan nézzük a dolgokat.
Én gyermekotthonban dolgozom, arról tudok részletesebben írni.
Vannak koedukált intézetek is és külön fiú vagy lány intézetek.
Az otthonban amit én ismerek a gyerekek bántják egymást, lopnak, feleselnek a nevelőkkel, a lányok a testüket is képesek eladni drogért vagy hasonlóért. Jelenleg csecsemő otthonban dolgozom, 3 olyan baba van a csoportomban jelenleg akiknek az édesanyja 17 év alatti. Ők mind gyerek otthonból járnak a csecsemő otthonba látogatni a gyerekeiket. Persze biztos vannak más milyen intézetek, én ilyeneket ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!