Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok a Gyopár névhez?

Mit szóltok a Gyopár névhez?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm unokájának Gyopár a neve. Másfél éves a kislány, de a nagymama még mindig nem tud napirendre térni a név felett, rettenetesen idétlen névnek tartja, minden alkalommal elmondja, hogy elmentek a lányáéknál otthonról, amikor ezt a nevet adták szegény gyereknek. És komolyan, Gyopi a becézése. Nemcsak megszeretni, de megszokni nem tudja a nevet ( a kislányt természetesen imádja).
2016. febr. 13. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jesszusom, én is Gyopi vagyok, mégis az emberek többségének tetszik a nevem. :D Én is szeretem, ritka, egyedi, és szerintem aranyos.

Ráadásul Gyopárka a teljes nevem. Nem illene a vezetéknévhez a Gyopár. Viszont külföldön használhatatlan, és összekeverik a Boglárkával. Én tutira nem adnék ilyen ritka nevet.

Igaz már majd 4 éves a kérdés, de remélem rendben van a kis Gyopi is. :D

2019. nov. 28. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:
A Gyopár nagyon szörnyű név olyan mint a férfi változatú Alpár név. A Gyopárka is szörnyű
2024. aug. 14. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!