Mit szóltok a Gyopár névhez?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm unokájának Gyopár a neve. Másfél éves a kislány, de a nagymama még mindig nem tud napirendre térni a név felett, rettenetesen idétlen névnek tartja, minden alkalommal elmondja, hogy elmentek a lányáéknál otthonról, amikor ezt a nevet adták szegény gyereknek. És komolyan, Gyopi a becézése. Nemcsak megszeretni, de megszokni nem tudja a nevet ( a kislányt természetesen imádja).2016. febr. 13. 21:36
2/12 anonim válasza:
Őszinte leszek, megértem a nagymamát. Szörnyű név, a Gyopira pedig már nem is írnék semmit.
4/12 anonim válasza:
Jezusom :(
Szegény gyerek...remelem észbe kapnak es nem ezzel a névvel fog felnőni...
5/12 anonim válasza:
Tudok ilyen nevű lányról, őt Gyopszinak becézik.
6/12 anonim válasza:
Havasi gyopar, az nem valami virag ?
Nekem sem tetszik, de igazabol mi kozunk hozza?
7/12 anonim válasza:
Szerintem sem túl előnyös név. Valahol megértem a nagymamát. Nekem volt ilyen nevű munkatársam. És először mikor még csak beszéltek róla, és nem tudtam ki is ő, azt hittem, hogy lebecsmérlően beszélnek róla. Aztán kiderült, hogy ez a neve. :)Mi is Gyopinak becéztük amúgy. De igazából csak meg kell szokni.
8/12 anonim válasza:
Tudom, hogy egy szép virág, de a hangzása nem tetszik.
Olyan, mint a gyökér és a kopár keveréke. Nem adnám.
9/12 anonim válasza:
Szörnyű, szerencsétlen kislányt sajnálom, hogy ilyen hülye névvel kell élnie.
10/12 anonim válasza:
Egyik ismerősömet így hívják, és Gyopikának becézik. Nagyon gáz, de az ő dolguk milyen nevet adnak a gyereküknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!