Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvállalnád a munkát?

Elvállalnád a munkát?

Figyelt kérdés

Egyedülálló,kisgyermekes anyaként,úszva az adósságban elvállalnál egy munkát úgy,hogy a gyereket a nagyiéknál kellene hagynod?

A nagyszülők egészségesek. Mielőtt a trollok betámadnak közlöm,nem illegális,külföldi strichelés lenne! A meló mellett nem lenne időm a gyerekre és nem tudnám megoldani a felügyeletét sem.

2016. febr. 11. 09:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Gyakorlatilag a nagyszülők nevelnék fel a gyereket. Nem, nem csinálnék ilyet.

Ki okozta ezt a nagy adósságot? Keress más kiutat.

2016. febr. 11. 10:34
 12/14 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Ebben az esetben nem.

Ez kb olyan lenne, mintha nevelőszülőkhöz adnád, és csak néha lenne láthatás.

Nem. Foggal körömmel küzdenék, hogy a gyerekem mellett találhassak megoldást a problémára.

És lehet, hogy 10 év alatt fizetném ki az adósságom, nem 3-4 év, de nem esne ki 1 nap sem a gyerekem életéből.

Ezek soha be nem pótolható időszakok, és nincs az a pénz, amiért elszakadnék a gyerekemtől önszántamból.

2016. febr. 11. 10:37
 13/14 anonim ***** válasza:

#2 vagyok, és így én sem...

számomra a "nagyiéknál kellene hagynom" annyit takar, hogy csak este esek be érte, vagy ha éjszakás vagyok, akkor akár ott alszik egész héten is, de hétvégén mindenképpen együtt vagyunk.

ha csak havi 1-2x tudnék oda menni, ahol a gyerek van, akkor inkább ott próbálnám megoldani a gyerekfelügyeletet, ahol dolgozom.

talán hetes bölcsik és ovik is vannak még...

2016. febr. 11. 10:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát nem irigyellek. :-(

Nincs jó megoldás. Más lehetőséged nincs? Odaköltözni a nagyszülőkhöz, és ott munkát keresni? Jó döntést itt nem tudsz hozni. Az sem jó, ha nincs miből megélnetek, é az sem, ha a gyerekek évekig alig vannak veled. Biztos nincs más megoldás?

2016. febr. 11. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!