Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elvállalnád ezt a munkát a...

Elvállalnád ezt a munkát a helyemben?

Figyelt kérdés

Szalagmunka... Rosszul fizet...

Harmadéves vagyok egy főiskolán (levelező). Már 8 év munkatapasztalattal a hátam mögött egyszerűen nem találok munkát!!!

Ide is úgy vesznek fel, hogy nem is tudják, hogy tanulok (el se mertem mondani, mert tapasztalatom szerint mindenhol kizáró ok!)

Sajnos albérlet mellett nem szórakozhatok, azt csinálom, ami jön, de ez mégis csak az összes eddigi munkám alulmúlja...

Nagyon el vagyok keseredve, pedig örülnöm kéne, hogy végre van valami...

2012. márc. 6. 11:51
 1/3 tetris ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy vállald csak el addig, amíg nem találsz egy jobbat. Átmenetileg ez is jó lesz.
2012. márc. 6. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ilyen munkának is örülnék jelen pillanatban. Nem lehet válogatni, örülj, hogy van ez is.
2012. márc. 6. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha kell a pénz... Bármikor otthagyhatod, ha találsz jobbat.
2012. márc. 6. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!