Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire egyszerű...

Tényleg ennyire egyszerű volna a csok kijátszása?

Figyelt kérdés
Testvéremék fel szeretnék venni a 10 milliós vissza nem térintendő támogatást, holott korábban nem igazán gondolkodtak 3 gyerekben. Kérdeztük, hogy mi lesz, ha mégsem jön össze, mert úgy döntetek, hogy nem akarjátok? (Mert hogy a testvéremnél simán lehet, hogy meggondolják magukat.) Erre kijelentette, hogy ők utána olvastak a törvényeknek és közölte, hogy van jóbarát orvos ismerőse (urológus), aki ír papírt arról, hogy "nem áll fel neki" (bocs) és le van tudva. Így mentesülnek a többszörös visszafizetéstől, csak a 10 milliót kell visszafizetniük.
2016. febr. 10. 15:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Így van, létezik herebiopszia is, ma már azok is ezt választják inkább, ahol a férfinak VAN merevedése, csak alacsony a spermaszáma, mert közvetlenül a herékből több életképes spermium nyerhető.

Szóval az 5 lombikot nem úsznák meg így sem.

2016. febr. 10. 15:29
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, kíváncsivá tettél: szerinted hol tárolódik a sperma?
2016. febr. 10. 15:31
 13/23 A kérdező kommentje:
No megtaláltam a neten, ma is okosabb lettem :)
2016. febr. 10. 15:32
 14/23 A kérdező kommentje:
Én azt gondoltam, hogy az ondóhólyagban, de úgy látszik van még mit tanulnom :)))
2016. febr. 10. 15:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ondó a vivőanyag csak. A sperma (vagy spermiumok) a herékben termelődnek.
2016. febr. 10. 15:41
 16/23 anonim ***** válasza:
96%

És amikor kiderül, hogy herebiopsziára kell mennie a beadott diagnózis miatt, akkor majd az urológus haverja foghatja a kezét, miközben bedöfik a tűt a heréjébe.

Kérlek, majd írd meg, hogy mit szólt hozzá a tesód.

Ráadásul, ha közben spontán összejön akár egy gyerek is, akkor meg a kedves orvos havert fogják kib...ni a kamarából okirathamisítás miatt. Meg leültetni.

Sok esze van az egész brigádnak, mit ne mondjak.

2016. febr. 10. 15:44
 17/23 anonim ***** válasza:

Ennyire nem egyszerű a dolog. A helyükben nem játszanék ezzel.. Nálunk is van ilyen ismerős pár, náluk még össze is jöhet ez a dolog, de ott is elég rizikós.

2 gyereket akarnak és most felveszik a 3 gyerekre a CSOKot.. úgy, hogy az orvostól már megkapták (nem hivatalos papíron), hogy ha akarnak 2. gyereket, akkor most vagy soha.. Szóval örülnek ha összejön a 2., harmadikra már semmi esélyük nem lesz. De ugye hivatalosan még nincs kimondva, hogy meddő lesz valamelyik (nem tudom melyiknél áll fent ez a probléma), szóval simán felvehetik a 3 gyerekre.

De azt gondolom, hogy még ez is elég kockázatos.

2016. febr. 10. 16:00
 18/23 anonim ***** válasza:
39%

Azért ez elég gáz, hogy 10 misiért egy pasi bevallja ország-világnak, hogy impotens. Elég olcsó a férfiúi becsület...

Amúgy elképzelem a szitut, hogy Béla bemegy az OTP-be, és közli az ott ülő 60 éves Marika nénivel, hogy sajnos nem áll fel. Have fun.

2016. febr. 10. 16:02
 19/23 A kérdező kommentje:
Utolso ennyire nem fun a dolog, vegig olvastam a torvenyeket, le van irva, hogy az orvosi igazolasra nem kell rairni az okot csak a tenyt hogy meddo. De targytalan az egesz.. ha a herebiopszia szot benyogom :)
2016. febr. 10. 16:12
 20/23 anonim ***** válasza:
70%

Nem hinném, hogy ilyen igazolás elég.

Amúgy utánaolvashatnál, mi az irónia.

2016. febr. 10. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!