Az apa munkanélküliségét meddig néznéd el a gyerekek miatt?
Két kisikolás gyerekünk van. A férjem hosszú hónapok óta várja a számára megfelelő lehetőséget, minimálbéres, csicska munkát nem hajlandó elvállalni, egyszerű szakmunkás képesítéssel rendelkezik.
Az utóbbi években nagyon kevés ideig volt foglalkoztatott, általában évente néhány hónapig dolgozik.
Belefáradtam, hogy egyedül az én felelősségem a család fenttartása.
A helyzetét nem szégyenli, ha beszélni akarok vele róla azt mondja, hogy majd csak lesz valahogy.
Rákérdeztem, hogy mi lesz ha velem valami történik azt válaszolta akkor nem fizetünk számlákat.
Hatalmas tehetetlenséget érzek.
Ugyanaddig, amíg az anya munkanélküliségét. (Más esetekről beszélek). Semeddig. Ha az egyik fél semmit nem csinál, a másik meg termeli a pénzt helyette is, az csak mérgezi a kapcsolatot.
Ennél fogva nem vennék el olyan nőt, aki nem dolgozik. Esetedben pedig elválnék.
Terhesen mindkétszer végig dolgoztam, a gyerekekkel 2 évig voltam GYED- en.
Szerencsére jól képzett, keresett szakember vagyok, gondolom ezért gondolja a férjem, hogy megteheti amit tesz, mert én úgyis megoldok mindent.
Szeretjük e egymást?
Én hatalmas csalódást és magamrahagyottságot érzek, neheztelek rá azért, hogy eltartatja magát.
Ha beszélgetni kezdünk akkor otthagy, változtatni nem hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!