A gyerekek ellátása a nő dolga. Egyetértetek ezzel?
Neked van gyereked?
A gyereknek 2 szülője van, nem csak egy.
És csak hogy hergeljelek: az én férjem főzni is szokott, mosogatni is, sőt porszívózni is...
"Most őszintén, mit tud kezdeni egy férfi egy pici babával? "
Mondjuk a szoptatáson kívül bármit, amit te is csinálsz vele?
"Utána persze már az apuka is besegíthet, ha szeretne."
Nagylelkűséged határtalan!
Nem értek vele egyet.
Egy apuka is baromi sok mindent meg tud csinálni. Kb. bármit, amit anyuka. Ugye, ahogy előttem írták is, kivéve a szoptatást. Bár ha azt nézem, hogy nekem fejnem is kellett, mert annyi tejem volt és szülést követően többször kórházba kényszerültem, így speciel nálunk még az anyatejet is volt, hogy a nagymama adta oda cumisüvegből.
És ne viccelj már, nem adnád ki szívesen a kezedből? Oké, hogy te hordat ki és te szülted, de elviekben ketten hoztátok össze és ugyanolyan szülei vagytok a gyereknek, nem?
Ugyanolyan jogokkal és kötelezettségekkel rendelkeztek, innentől fogva igen is apuka is tud a gyerekkel foglalkozni, sőt, kell is engedni, hogy foglalkozzon vele!
Remélhetőleg még nincs gyereked és mire lesz, addigra megváltozol!
Ebből az alapállásból szokott oda eljutni a kapcsolat a gyerek 1-2 éves korára, hogy "mert az a szemét nem csinál semmit, már tropára mentem a kimerültségtől, ő bezzeg csak a tökét vakarja este a tévé előtt".
Mondjuk az is vicces, hogy a közös háztartásba "besegít", mintha ezzel szívességet tenne.
De ha téged boldoggá tesz az önkéntes rabszolgaság és a mosogatásban meg a babatutujgatásban teljesedik ki az életed, akkor tényleg a közelébe ne engedd a férjedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!