A gyerekek ellátása a nő dolga. Egyetértetek ezzel?
Rég rossz ha el kell várni egy apától, h kivegye a részét a baba gondozásából. A többit meg vhogy nem értem. Hol nem boldogult eddig a kicsikkel a párod? Az h vendégségben nem ő dajkálta a babát, az semmit nem jelent. Később bepótolja?! Ez a gyereknevelésben pont nem így van. Fontos h kialakuljon a szoros kötődés, és ha már nagyobb a gyerek, akkor ez már elég rizikós.
Abszolút nem az én világom az a "csaladmodell" amit vázoltál. Dehát nem vagyunk egyformák.
8-as vagyok, amúgy még pici baba volt a kisfiunk, mikor konkrétan műtöttek és kórházba kerültem emiatt több napra. Hát, szép is lett volna, ha nem tudott volna a férjem mit kezdeni a kisfiunkkal, vagy éppen nem hagytam volna, hogy kezdjen vele, amit csak szeretne...
Szóval elég gáz, ahogy gondolkodsz...
Nekem annyira katasztrofálisra sikerült a szülésem, hogy 3 hétig az ágyból is segítséggel tudtam felkelni. Gyakorlatilag átmenetileg mozgássérült lettem.
A férjem 100%-ban ellátta a babát és engem is. Én kb. 3 hét után tudtam érdemben bekapcsolódni a dologba.
Miért lenne egyes egyedül a nő dolga?
Tény,hogy apuka dolgozik... De azért nem vagyunk mi állatok,hogy megszakadjunk. Ha visszamész dolgozni gyerek után nem tudom,mondod-e még,hogy a nő dolga. Mikor mosunk,főzünk,takarítunk,gyereket nevelünk és DOLGOZUNK akkor igencsak jól jön ha apuka átvállalja a fürdetést,etetést..bármit!!
"Most őszintén, mit tud kezdeni egy férfi egy pici babával? "
Az én férjem igenis tud mit kezdeni egy pici babával és sztem itt még sokak férje is. Miért ne tudna? Ő nem ember vagy mi? Attól hogy te szülöd,még ő is szeretheti ugyanúgy,gondozhatja ugyanúgy. Rengeteg apukát látok babakocsival a játszótéren,vagy közösen anyukával és ennél szuperebb dolog nincs,mint mikor közösen nevelik a gyermeket. Te komolyan kiszeretnéd sajátìtani? Szereted te a párod?
"Most őszintén, mit tud kezdeni egy férfi egy pici babával? "
Miért anyuka mit tud kezdeni egy pici babával?? Lehet vele kezdeni bármit is azon túl,hogy megeteted,kicseréled a pelenkáját és gondoskodsz róla?? Mert ugye takarítani még nem tud, főzni és mosni sem.
Szóval...apuka is képes ugyanerre,hacsak nem valami múltszázadi csökevény,akit még "férfi"-nak neveltek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!