A gyerekek ellátása a nő dolga. Egyetértetek ezzel?
Figyelt kérdés
Én nőként úgy gondolom, hogy igen, legalábbis amíg a gyerek pici. Most őszintén, mit tud kezdeni egy férfi egy pici babával? Én nem is szívesen adnám ki a kezemből a kicsit, amíg nincs legalább 1 éves. Utána persze már az apuka is besegíthet, ha szeretne.2016. jan. 29. 15:40
31/33 anonim válasza:
Mondjuk nálunk annyi könnyítés volt, hogy tápszeres volt. Az éjszakázást leosztottuk egymás között, amíg újszülött volt. Így egyikünk se merült ki túlzottan. Amikor a férjem volt soros, ő kelt hozzá, megetette, büfiztette, ringatta, visszaaltatta.
Már két éves, többnyire az apja hozza-viszi bölcsődéből. Este változó, hogy ki foglalkozik többet vele. Van "én most rohadt fáradt vagyok, lefekszem aludni" vétójog, akkor a másik átveszi. De hol én fektetem, hol az apja.
32/33 anonim válasza:
Hát teljesen igazad van. Csak az anya érhet, nyúlhat a gyerekhez, csak te láthatod el. Aztán X hónap múlva itt fogsz nyekeregni a GYK-n, h a klotyóra sem tudsz kimenni, meg dög fáradt vagy, nincs semmire időd,
33/33 anonim válasza:
Nem, a gyerekek ellátása (számomra) a két szülő dolga a kezdetektől. Ettől még mindenkinél legyen úgy, ahogy nekik jó. Én mondtam a férjemnek, hogy úgy vállalok, ha mindketten kivesszük belőle a részünket, és nem egyedül kell 0-24-ben rendelkezésre állnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!