Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyire nem kell senkinek jó...

Ennyire nem kell senkinek jó állapotú babaruha?

Figyelt kérdés
Én annak idején, mikor a fiamat szültem mit nem adtam volna, ha fillérekért valaki hozzám vágott volna egy babakezdő ruhacsomagot... Én nem találtam ilyet... Jó állapotban lévő, szép babaruhákat nem tudok eladni filléres áron. Mit csinálok rosszul? Több helyen is próbáltam, de sehol semmi. Már felraktam ingyen is, de úgysem volt jelentkező. Nem viccelek, szinte hihetetlen...
2016. febr. 6. 14:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én egy gyönyörű, kék színű fa kiságyat nem tudok eladni, pedig eg csomó ajándékot is adok hozzá, ami külön külön több ezer ft lenne (matracvédő, baldahintartó vas, lepedők...).

Mindenhol meghirdettem már (kivéve vaterán, mert ott jutalékot kell fizetnem ha eladtam, hát rohadjanak meg...). Kezdek beletörődni...

2016. febr. 8. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!