Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyire nem kell senkinek jó...

Ennyire nem kell senkinek jó állapotú babaruha?

Figyelt kérdés
Én annak idején, mikor a fiamat szültem mit nem adtam volna, ha fillérekért valaki hozzám vágott volna egy babakezdő ruhacsomagot... Én nem találtam ilyet... Jó állapotban lévő, szép babaruhákat nem tudok eladni filléres áron. Mit csinálok rosszul? Több helyen is próbáltam, de sehol semmi. Már felraktam ingyen is, de úgysem volt jelentkező. Nem viccelek, szinte hihetetlen...
2016. febr. 6. 14:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Akkor rossz helyen hirdeted.

Amúgy igen, tényleg nehéz eladni.

2016. febr. 6. 14:50
 2/21 A kérdező kommentje:
fb csoport, jófogás, vatera. Van ötleted hol hirdessem még?
2016. febr. 6. 14:51
 3/21 Lina63 ***** válasza:
60%

Sok anyukát olvasok, hogy panaszolja, mert nem tudja eladni "fillérekért" a ruhákat. Irják, hogy szép, márkás, alig használtat sem tudnak eladni, mert mindenhol a disney-s ruhákat akarják megvenni. Viszont aki meg normálisat minőségűt árul olyanból azokat meg az árak miatt hurrogják le, hogy bemennek csájnába (kínaiba) és 1500 ft-ért vesznek... Akkor kérdem én, mért használtat néz ami minőségi?

Amúgy szerintem jobban jársz expó-val, börzével esetleg "bolhapiaccal".

2016. febr. 6. 14:52
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sokat nézelődök Vaterán, és veszek is ezt-azt, de sajnos a postaköltség sokszor megdrágítja a vásárlást, és úgy már nem minden esetben éri meg. Amúgy simán lehet, hogy valakinek majd kelleni fog, de megeshet, hogy fél évig hirdeted, és akkor lesz olyan, aki épp rábukkan.
2016. febr. 6. 15:09
 5/21 anonim ***** válasza:
72%
Ingyen, szó szerint ingyen kellene sok mindenkinek.
2016. febr. 6. 15:17
 6/21 anonim ***** válasza:

Szia! Mi augusztus elejére várjuk babánk születését és már elkezdtem nézelődni jó állapotban lévő használt babaruhákat.

Mivel a nemét még nem tudjuk, így elsősorban unisex színek érdekelnének, csupa rózsaszínű biztos nem, még ha kislány lesz, akkor sem. Viszont én meg találok, pedig rengeteg helyen nézelődtem. Facebook-os csoportot sem találtam. Nagyon megköszönném, ha dobnál egy linket, ahol hirdetsz, lehet, hogy kötnénk üzletet. :)

2016. febr. 6. 16:16
 7/21 anonim ***** válasza:
77%

Nekem meg pont az a baj,hogy nem talàlok jót olcsón.

Nekem ami olcsó:

Hasznàlt màrkàs vagyis inkàbb jó minőségű

100-200Ft/ db àron elfogadhatò pl a body, trikó, kisnaci, vékony rugi.

200-300Ft/db àron pulcsi, nadràg, ing, pòlò

Max 1000Ft/db vastag hàlózsàk, overàl, téli kabi, vastag pulcsi.

Hasznàltan ennyit szànok rà. Nekem az a tapasztalatom,hogy sokan marha dràgàn adjàk pl body 500-600 Ft( mint a hàdàban),köszi ennyiért megveszem a jó minőségű pamutot,ami ÚJ akàr a tescoban,akàr varrónőnél.

Aztàn lehet arra hivatkozni,hogy brendonos meg istentudja hol vàsàrolt babaruha,de akkor is HASZNÀLT!!! Ha meg ràszorulok és/vagy direkt hasznàlt ruhàt veszek a gyereknek,azt nem fogom megvenni újàron. Ha tetszik,ha nem. Akkor inkàbb tesco,lidl,auchan akciók,de az legalàbb új.

Gondoltam leìrom,hàtha segìt. Amúgy az is baj,hogy sokan körbeadjàk a cuccokat,pl én nagyon meglepődtem,hogy baràtnőmék semmit nem vettek a gyereknek,mindent kölcsön kaptak,aztàn ahogy növi ki a gyerek adjàk vissza vagy épp tovàbb. Én annak idején szerettem,hogy az a miénk és el tudom rakni a következőnek. No mindegy ez is az izlések és pofonok kategória.

2016. febr. 6. 16:18
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia, engem is érdekelne, ha lány vagy fehér (unisex) ruhákról van szó.
2016. febr. 6. 16:20
 9/21 A kérdező kommentje:

nem vagyok elszállva. 100-200 forintos darabáron hirdettem, de úgysem kellett. aztán feladtam a hirdetgetést, mert minek így az időmet pazarolni.

akit érdekel, elsősorban lány kezdőcsomagom van. egy adag fiú ruhát most ajándékoztam el. remélem tudok valakinek segíteni.

2016. febr. 6. 16:24
 10/21 anonim ***** válasza:

Június végére várjuk az első babánkat, úgy néz ki, fiú lesz. Már nézelődtem ruhák terén, de azt a tanácsot kaptam, hogy csak alapruhatárat vegyek, néhány darabot, mert rokonságban, baráti körben is többen terveznek megdobni/megajándékozni minket előző gyereküktől meghagyott ruhácskákkal, így ha veszek, akkor pár darab új ruhácskát veszek, hogy legyen már neki "saját" meg "új" is.

Nézegettem én is vaterán, itt-ott már ruhákat, de ahogy az előző is mondta, postaköltséggel együtt már nem éri meg, és az ember kockáztat is, hogy nem úgy néz ki a ruha, mint ahogy a képen. (Mióta a hugom ugyan nem babáknak, de olyan ruhacsomagot kapott vaterán, ami nemcsak hogy kopott, szakadt, de még piszkos és büdös is volt, és csak egy-két db. normálisan kinéző ruhát fotóztak le a csomagból, azóta az ember óvatosabb)

Úgyhogy inkább helyben nézegetek.

A babaexpó jó ötlet, vagy bababörze, ahol még csereberélgetni is tudsz akár.

2016. febr. 6. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!