Miért nem kell senkinek a 13darabos babaruha?

Nem jó helyen hirdeted, vagy valóban drágán.
Én minden babaruhát a teszveszen vettem, de a vaterára is be szoktam nézni...

vagy nem elég jók a képek
ha homályos, vagy távoli a kép, nem tudom megnézni a ruhákat, akkor én inkább nem is licitálok
olyan is volt, hogy gyanúsan olcsónak találtam, és nem vettem meg, mert úgy gondoltam, hogy biztos rossz, használtas

De nekem jó közeli lettek a képek.Amúgy látszódnak rajtuk,hogy nincs agyonhasználva.Szépek nagyon!
Van egy olyan is ami babakocsiban használható lábzsákos meg kabát van hozzá.Télre nagyon praktikus és jó meleg.De ezt se érdekli senkitse.És elvagyok keseredve,mert látom másnak jó árban elmegy enyémre meg snincs jelentkező :(

Szia! Én is a teszveszen adogatom el a ruhákat. 99 %ban 1 forintról indítom a licitet,mert úgy vagyok vele,hogy másik gyereket nem akarunk,elajándékozni meg nincs kinek,kidobni meg sajnálnám.
Az első adag (szerintem ) egész jo áron ment el. Azt vettem észre,hogy amit fix árasra hirdetnek az nem megy el. Az 1 forintosokra mindig van kereslet.
Próbáld meg szétszedni ,2-3 db-ot egy csomagba.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!