Miért nem kell senkinek a 13darabos babaruha?
Figyelt kérdés
Árulom egy helyen 13darabos kisfiú babaruhát,de nem kell senkinek.Drágán se árulom mégse jelentkeznek rá.Van még egy csomó babaruhám,de senkit sem érdekli.Miért van ez?2009. okt. 12. 17:49
21/23 anonim 

válasza:

Hát ha ez vígasztal én ugyan így vagyok. Én is olcsón adnám de a kutyának sem kell pedig eredeti angol NEXT-es a legötbb de van köztük valódi Thaiföldi stb... Gyönyörűek tényleg. Én a babaszba.hu-ra tettem fel 1 Ft-ot írtam ki és egyetlen érdeklődő sem volt. Pedig jók a képek is. És az iwiw-re is felraktam. Úgyhogy én is nagyon szomorú vagyok de hát ez van..... Az a baj, hogy a börzére meg nem jutok ki soha mert nincs kire hagynom a kislányomat. Azért ne add fel én is reménykedem. A mellszívóm is ötször volt használva az sem kell és sorolhatnám..... Kitartás.
22/23 anonim 

válasza:

lehet lepontozni, de szerintem a 3500forintos darabár kertésznadrágonként sok! Ennyiért veszel újat. Aki meg nagyon márkásat akar az szintén megveszi újonnan. Én a legutóbb még a 2500ft/kg-os használt bébiruha árat is sokallottam mert azért nem volt annyira szuper minődég, de az azért még elment. (vettem is egy tréninget meg egy pulcsit) A használtruha ára átlagban 600-1000Ft/kg szokott lenni. Nagykerben ugyan ez 150ft körül van, mondjuk az zsákos és lutri a méret illetve hogy fiú vagy lány. Szóval szerintem kicsit drágán adod.
23/23 anonim 

válasza:

amikor indítasz aukciót, akkor az ikonok listázását majd pipáld be, és akkor megjelenik a kis kép kívül is, nem csak ha belekattintanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!