Miért nem kell senkinek a 13darabos babaruha?
Figyelt kérdés
Árulom egy helyen 13darabos kisfiú babaruhát,de nem kell senkinek.Drágán se árulom mégse jelentkeznek rá.Van még egy csomó babaruhám,de senkit sem érdekli.Miért van ez?2009. okt. 12. 17:49
11/23 A kérdező kommentje:
teszveszen hírdetem én is
2009. okt. 12. 18:44
12/23 anonim 

válasza:

A 7190-es ár? Ha igen, szerintem az lehet a baj, h licit nélküli...
13/23 anonim 

válasza:

Én több, mint 2 éve hirdetek, egy nadrágot adtam el jó áron, a többi csak párszáz forintos dolog volt, ami elment...
a szomszéd meg minden szirt szart elad jó drágán, már 3 havi gyedét megkereste rajta, a penész esz meg, de nekem akkor sem megy..
ki tudja, erre születni kell.
Mondjuk fiz 7200 ftér én meg sem nézném..
indítsd olcsóbbról a licitet, és úgy el fog menni.
14/23 anonim 

válasza:

Több mint 7000 ft 13 db ruháért?
Na azért nem megy. Arra rámegy még a vevőnek a posta meg az utalási költség.
Azt hiszem erre mondják, hogy jobb a sűrű fillér mint a ritka forint...
15/23 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az aki 7000ezerért árúlja.1forintról kezdtem.Azért annyiért tényleg nem raknám fel.
2009. okt. 12. 19:54
16/23 anonim 

válasza:

ha 74 feletti engem érdekelne,megnézném.egy linket elküldhetnél a privibe.én árultam ruhákat,és volt nekem is csomag,de oda írtam,hogy darbonként is eladom,ha ugy kell valakinek.mert nem mindenki verszi meg a 20 dik pulcsit,ha nadrágja egy sincs.próbáld meg igy.
17/23 A kérdező kommentje:
Inkább 68-as a legtöbb méret.Mi még csak ezeket nőttük ki.
2009. okt. 12. 20:18
18/23 anonim 

válasza:

Szia! Én is tesz-veszes vagyok, változó az eladás. Én most vettem le egy kislány ruhacsomagot, mert nem is drágán adtam, de nem érték el a minimálárat sem. 1 Ft-ért meg nem szórom el őket, van viszont nagyon jó üzlet is, az overállos lány csomagom viszont 1 Ft-ról indult és 8 ezerig meg sem állt. Rengeteg az áru és nincs idő a babák mellett végignézni, mindenki az olcsóbb aukciókra megy, ami érthető is, de én is ebből a pénzből szoktam a következő méreteket venni.
19/23 anonim 

válasza:

Én nem találom az aukciódat. Milyen néven fut? Kerestem mint 13 db-os csomag, de nem találom...
20/23 A kérdező kommentje:
Spiky24_2009 néven vagyok fent.Van más is,de arra sincs érdeklödő :..(
2009. okt. 12. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!