Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mikor jött meg a...

Nektek mikor jött meg a kedvetek a babaruha vásárlásához (első babánál)?

Figyelt kérdés

És hanyadik héten vettétek meg ténylegesen az első ruhát?

A nemét tudtátok akkor már?

2015. szept. 28. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi kb. 10. Heten vettük meg az elsőt. Akkor tudtuk mar a nemet, lany.
2015. szept. 28. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:

14. héttől tudtuk a nemét.

37. hétig dolgoztam, utána vettem meg mindent (ruhákat is).

2015. szept. 28. 13:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Én alig bírtam ki a 13. hétig :), addig nem akartam.

Akkor vettem egy unisex sárgás body csomagot, a nemét még nem tudtuk.

A többit aztán szép folyamatosan később.

2015. szept. 28. 13:52
 4/9 anonim ***** válasza:
A kedvem megjött elég korán,csak h.lye voltam,mert babonából nem szerettem volna "korán" vásárolni.Aztán a 37. héten mindent egyszerre,és utólag gondolkodtam,hogy szerencsére épp a kiírt napon érkezett a kisfiam,különben bajban lettünk volna.Most mindent apránként szerzünk majd be.
2015. szept. 28. 15:02
 5/9 anonim ***** válasza:

12. hétig külfföldön voltam, ott semmit nem vettem,

hazajöttem, kivettem a megtakarításom, ahogy számlára érkezett akkor kezdtem még csak felmérni a terepet(mit honnan lehet olcsón, jó minőségben beszerezni(van, hogy a drágább a silányabb..), miket hasznos használtan venni, milyen fejlesztések vannak újszülött kortól és ehhez mik kellhetnek, rokonoktól a kölcsön kapott cuccokról megbeszélés, lista(mellszívó, mikros sterilizáló, légzésigyelő, stb))

ebben az időszakban csak olyat vettem meg, amitől megdobbant a szívem. pl picike plüss állommanó sapka, szeretlek apa feliratú átlátszódobozos picike babazokni, egy cuki cumisüveg(ez utóbbival befürödtem)egy édes pamut aprómmintás kisbody, stb.

Élesben csak a 32. héttől kezdtem vásárolni

kiságy, orrszívó, körömvágó, pelusok, törölközők, textilpelusok, ruhákat kaptam ajándékba külföldről, plusz kölcsön rokontól, azok nem kellettek

2015. szept. 28. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
A nemét màr tudtam,11. Héten 99% biztosra mondta külföldi orvos
2015. szept. 28. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem már az elejétől volt kedvem vásárolni, nem szerettem volna a végén kapkodni, na meg az sem volt mindegy, hogy így eloszlott a kiadás, nem egyszerre kellett sokat költeni. 32 hetes vagyok, és egyedül a textil pelenkák hiányoznak még.
2015. szept. 28. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:
A kedvem megjött már amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, de a 12 hetes ultrahangig gondolni se mertem rá, mert volt már vetélésem korábban. Utána már megnyugodtam, csak arra vártam, hogy megtudjam a nemét, nem akartam uniszex cuccokat venni. 16 hetesen mentünk el 4D-re,ott tutira mondták, hogy kislány, ahogy onnan kijöttünk, mentünk is venni pár ruhácskát, meg két cumit is kapott. Ezután folyamatosan vettünk dolgokat, 35 hetesen meg elmentünk egy nagyobb bevásárlásra, és megvettük, ami hiányzott még.
2015. szept. 29. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem úgy a 12.héten jött meg mikor még csak tippelték a nemét. Akkor a párommal megbeszéltük, hogy megvárjuk a következő UH-ot és ha ott "biztosra" megmondják, hogy fiú e vagy lány akkor elkezdhetünk nézelődni:)

Meg is mondták 100%, hogy lány így 20.héten kezdtünk el vásárolgatni, szobát csinálgatni:)

2015. szept. 29. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!