Nektek mikor jött meg a kedvetek a babaruha vásárlásához (első babánál)?
És hanyadik héten vettétek meg ténylegesen az első ruhát?
A nemét tudtátok akkor már?
14. héttől tudtuk a nemét.
37. hétig dolgoztam, utána vettem meg mindent (ruhákat is).
Én alig bírtam ki a 13. hétig :), addig nem akartam.
Akkor vettem egy unisex sárgás body csomagot, a nemét még nem tudtuk.
A többit aztán szép folyamatosan később.
12. hétig külfföldön voltam, ott semmit nem vettem,
hazajöttem, kivettem a megtakarításom, ahogy számlára érkezett akkor kezdtem még csak felmérni a terepet(mit honnan lehet olcsón, jó minőségben beszerezni(van, hogy a drágább a silányabb..), miket hasznos használtan venni, milyen fejlesztések vannak újszülött kortól és ehhez mik kellhetnek, rokonoktól a kölcsön kapott cuccokról megbeszélés, lista(mellszívó, mikros sterilizáló, légzésigyelő, stb))
ebben az időszakban csak olyat vettem meg, amitől megdobbant a szívem. pl picike plüss állommanó sapka, szeretlek apa feliratú átlátszódobozos picike babazokni, egy cuki cumisüveg(ez utóbbival befürödtem)egy édes pamut aprómmintás kisbody, stb.
Élesben csak a 32. héttől kezdtem vásárolni
kiságy, orrszívó, körömvágó, pelusok, törölközők, textilpelusok, ruhákat kaptam ajándékba külföldről, plusz kölcsön rokontól, azok nem kellettek
Nekem úgy a 12.héten jött meg mikor még csak tippelték a nemét. Akkor a párommal megbeszéltük, hogy megvárjuk a következő UH-ot és ha ott "biztosra" megmondják, hogy fiú e vagy lány akkor elkezdhetünk nézelődni:)
Meg is mondták 100%, hogy lány így 20.héten kezdtünk el vásárolgatni, szobát csinálgatni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!