Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyire nem kell senkinek jó...

Ennyire nem kell senkinek jó állapotú babaruha?

Figyelt kérdés
Én annak idején, mikor a fiamat szültem mit nem adtam volna, ha fillérekért valaki hozzám vágott volna egy babakezdő ruhacsomagot... Én nem találtam ilyet... Jó állapotban lévő, szép babaruhákat nem tudok eladni filléres áron. Mit csinálok rosszul? Több helyen is próbáltam, de sehol semmi. Már felraktam ingyen is, de úgysem volt jelentkező. Nem viccelek, szinte hihetetlen...
2016. febr. 6. 14:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam nézni, de egyesével drága a posta miatt, a csomagok meg olyanok, hogy nem tetszik belőle csak pár darab, inkább turkálok egyesével, olcsóbb, meg tudom nézni közelről, nem bolyhos-e, és össze tudom válogatni a saját ízlésem suerintem, és csak azokat veszem, amik nekem praktikusak, sok csomag tele van babapólóval, mi meg azt pl. egyáltalán nem használunk.
2016. febr. 6. 16:39
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg Lányok, mutassatok már nekem ilyen FB-os csoportot, ahol babaholmikat szeretnének eladni. Lehet ruha, babakocsi, kiságy, gyakorlatilag bármi, ami kell egy babának. Persze csak ha nem tiltja itt semmilyen szabály az ilyen reklámot. Köszi mindenkinek!
2016. febr. 6. 16:50
 13/21 A kérdező kommentje:

ezek zárt csoprtok. én például beírtam a hely nevét ahol lakom és rögtön találtam is. jeleztem az igényemet, hogy vegyenek fel és felvettek.

pl. dunakeszi baba - mama börze így keresnék rá. szinte minden kisvárosnak van ilyen csoportja. budapesten pedig biztos kerületekre van bontva.

2016. febr. 6. 16:55
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
ha ingyen odaadnád, mint írod, szerintem ne te foglalkozz vele fb csoportokban. vidd be a máltaiakhoz, vöröskereszthez, védőnőhöz, ők tudni fogják, kihez kerülnek ezek a ruhácskák jó helyre. Amikor mi adunk ilyesmit nekik, mindig kitörő örömmel fogadja az összes szervezet!:)
2016. febr. 6. 19:12
 15/21 anonim ***** válasza:
utolsó, én hallotta már olyat, hogy pl védőnő kiválogatott jobb dolgokat a saját nem rászoruló ismerőseinek..
2016. febr. 6. 22:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Én javarészt durkálós bálásból vettem a kisbabaruhákat, találtam egy jó durit. Nagyon jó minőségűek voltak a kisruhát, és maradtak is. 800 forint volt kilója, ezért én 100 forintért sem vettem meg senkitől egy kis body-t. Nekem FB csoportoknál az a bajom, hogy sokan a durkálósokat akarják eladni darabját 300-500 forintért azon a címen, hogy alig használt, jó állapotú. Amit el akarok ajándékozni a mai napig, azt egyenesen egy anyaotthonba adom be. (most 4 éves a gyerekem)
2016. febr. 6. 23:49
 17/21 anonim ***** válasza:

Én mindent 1 ft-ra teszek fel,vállalván a "kockázatot".Soha nem faragtam még rá.Az is igaz,hogy a gyerekeimnek újonnan vásárolt Next ruhái vannak csak(évente 2-3 alkalommal vannak 50%-os akciók,olyankor hozatom Angliából).A sikeres eladások ellenére azt kell,hogy mondjam,leginkább a lány ruhák a keresettek(a 3 gyerekem közül a legkisebb lány).Abból is a kollekciós Next-ek.Sokszor volt már olyan,hogy többért adtam el használtan,mint amennyiért újonnan vettem.

Milyen márkájú?Mert sokszor hiába hibátlan,ha noname nem kell senkinek még szinte ingyen sem.....

2016. febr. 7. 00:13
 18/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, aki megosztotta a tapasztalatát. lehet én nem működök jól, de engem a márka nem érdekel, csak, hogy szép állapotú legyen a ruha. három gyerekünk van, ezért nem tudok mindegyiknek szezononként új cuccokat venni. néha szoktam leárazáskor vagy pl bodykat a kicsinek újakat veszek, de nagyon olcsón Tescos leárazáskor. most pl 300ra jött ki egy darab új body, de ugye ezeket ki kell fogni. ha tudtok arra adjatok tippeket, hogy a két nagynak honnan vegyek tényleg olcsón. 4 éves fiú és 2,5 éves kislányról van szó. én azt tapasztalom, hogy mindenki keresni akar. képesek egy használt nadrágot vagy felsőt 1000 és 500 ért felrakni. szerintem ez túlzás. talán a szerencsének köszönhetem, hogy találtam egy anyukát, aki egy komplett tavaszi kislány szettet adott 3500 ért oda telejó állapotú ruhákkal. ilyeneket keresek.
2016. febr. 7. 07:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Pécsett szokott lenni bababörze, ahol elég kelendőek a jó minőségű, nem elhordott ruhák, pláne fillérekért. Nővérem vett is, adott is el ilyen börzén. Biztos van máshol is, ha esetleg egy nagyobb város, megyeszékhely közelében élsz.
2016. febr. 7. 12:03
 20/21 anonim ***** válasza:
15: ez nem jelenti, hogy a kerdezo vedonoje is ilyen, es ha a kerdezo ingyen adna, szerintem csak azt akarja, hogy hasznalja valaki, nem azt, hogy jovedelemhez legyen kotve.:)
2016. febr. 7. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!