Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoptatas alatt milyen edzesek...

Szoptatas alatt milyen edzeseket lehet csinalni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!1honapos a babam,szoptatom,azt szeretnem kerdezni,hogy milyen edzes formak vannak ilyenkor,mert hallottam hogy savas is lehet a tej.. inkabb hasra es fenek tajra szeretnek edzeni:)
2016. febr. 2. 10:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem bármit amivel a hastájékot és a feneket erősítheted. A tej állítólag az izomláz alatt termelődő anyagtól lesz savas, szerintem ha fokozatosan csinálod, ez is elkerülhető. Én tornázom csak itthon, lábat emelgetek,nyújtok. Előtte szerettem futni,de most nem esik jól, mert rázkódik a mellem, feszes melltartót meg nyilván most nem veszek fel.De valakit ez sem zavar, simán fut szoptatás mellett.
2016. febr. 2. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!