Terhesség előtt aki kb 50 kg volt és A-s melle, milyen lett a teste szülés után?
Nekem ronda lett.
Terhesseg vegere b/c-re nott, de szules utan hamar vissza is ment. Kicsi lett, mint vokt, de mar nem feszes. Nem logott, mert nem is volt minek. Azutan jott meg egy baba, de akkor terhesseg alatt sem igazan nott.
En vegul plasztikaztattam, igy most jo, kivancsi vagyok, hogy milyen lesz, mert szeretnenk meg egy gyereket.
Amugy az alakom a regi, striam a hasamon lett valamennyi. A borom mar nem okyan feszes, de az inkabb annak koszonheto, hogy azota majd 10 ev telt el, oregszem.
"hogy a kis feszes melletek milyen lett"
Miért érzem úgy, hogy nem egy anyuka/leendő anyuka kérdezi, hanem egy perverz pasi?
A stria genetika/hormon kérdése, így nem kiküszöbölhető, ha hajlamos rá valaki. Nem a bőr nyúlásától van, bár nagyon tartja magát ez a tévhit.
A mellek alakja is sokban függ a genetikától. Van, akinek megnő, van akinek kisebb lesz, van, akinek meglóg.
Pedig rosszul érzed.
Baj ha elégedett vagyok az A kosaras mellemmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!