Terhesség előtt aki kb 50 kg volt és A-s melle, milyen lett a teste szülés után?
Nem baj, én elégedett vagyok az AA-val is, alig vártam hogy újra hason tudjak aludni.
Na akkor leírom.
55-ről indultam, 72 lett a vége. 65AA-ról terhesség végére 75B lett, amikor megjött a tejem 75C. Most 64 kg vagyok 70B, már nem szoptatok.
Semmi stria, nem lóg. Nem hordtam melltartót szoptatás alatt (nem bírtam), csak vékony, nem szoros pamut topot.
Ohh, szegénykém, utolsó.
Meglep hogy milyen sok méretet nőtt párotoknak melle.
Ebből a kérdésből is tanultam valamit :)
Köszi nektek.
48 kilóval estem teherbe, 75/B-volt. 62vel mentem szülni, melltartó méretem nem változott, szoptatósból is jó volt a 75/B (az nyilván nem szivacsos volt, gondolom azért :D), pedig azért nőttek, úgy nézett ki mint egy félbevágott gumiladba :P
10 hónapig szoptattam, 50 kilóra fogytam vissza egy év alatt és a mellett eltűnt kb, mondjuk formás maradt, csak fele akkora, most 75/A-s :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!