Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mai fiatalok, ti mikor akartok...

Mai fiatalok, ti mikor akartok gyermeket vállani és milyen körülmények kötött?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérnek! :)

2016. jan. 29. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én most 22 éves vagyok. Nincs kapcsolatom. 29 éves korom körül szeretném az elsőt, 32körül a másodikat. Először karrier, biztos pár éve tartó kapcsolat ami mindenképp feltétel.
2016. jan. 31. 19:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi év végére tervezzük a gyermekvállalást a férjemmel (azaz, akkor szeretnénk belevágni előre láthatólag).

Van saját házunk, saját autónk, mindkettőnknek biztos munkahelye, és kb 800.000 forint félretett pénzünk, amihez még a gyerek születése előtt szeretnénk hozzárakni.

Szerintem a mai magyar átlaghoz képest kicsit jobban élünk, azaz nem kell minden egyes forintot megnéznünk, hogy mire költjük, vagy éppen az akciós élelmiszereket megvennünk, de azért nem is olyan nagy lábon élünk.

4 éve vagyunk együtt egyébként, abból fél éve házasok jelenleg.

26/N, 35/F

2016. febr. 3. 17:50
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Én nem akarok gyereket, mert a gyermeknemzés véleményem szerint csak arra jó, hogy létrehozunk valakit, aki nagy eséllyel egész életében szenvedni fog, hogy aztán a végén kínok között haljon meg. Ráadásul az árvaházak tele vannak rosszabbnál rosszabb sorsú gyermekekkel. Következésképpen a gyermeknemzés rossz a még nem létező emberi lényre, és rossz az árvára nézve is, akit pedig örökbefogadhattunk volna, hogy legalább az ő élete legyen egy picivel elviselhetőbb.
2021. febr. 27. 08:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Első válaszadó, született mar gyermeked?
2021. febr. 28. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nem, és nem is fog
2021. febr. 28. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!