Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted is durva és kihaszná...

Szerinted is durva és kihasználás ha a 17-18 éves testvér vigyáz a 12 év körüli testvéreire havi pár órát?

Figyelt kérdés
Gyengébbek kedvéért ismétlem hogy havi pár óra.
2016. jan. 26. 05:23
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
42%
8 éves gyereknek miert kellene teregetni? Nem vagyok három gyerek mellett sem erre rászorulva. O gyerek. Csak azert, hogy elmondhassam, jaj, de ügyes?
2016. jan. 27. 07:34
 42/51 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó azért,jó ha a 8 éves tereget pl,mert legalább tudja,hogy egy családban egy háztartásban vannak feladatok,és jó érzés neki is ha segíthet,nem kizárólag a gyerek dolga de igenis jó ha vannak feladatai,nem azért mert az anyuka rá van szorulva. Manapság mindenki úgy gondolja a gyereknek jogai vannak a gyereket ki kell szolgálni meg kérni sem szabad semmire mert még a végén "baja lesz". Aztán majd 20-25 évesen arra sem képes hogy egy teát főzzön mert anyuci mindent megcsinált helyette.
2016. jan. 27. 08:20
 43/51 A kérdező kommentje:
Na látom törölte a moderåtor a nem ide illő kommenteket . :)
2016. jan. 27. 10:38
 44/51 anonim ***** válasza:
59%

"8 éves gyereknek miert kellene teregetni? Nem vagyok három gyerek mellett sem erre rászorulva. O gyerek. Csak azert, hogy elmondhassam, jaj, de ügyes?"

Azért, mert képes rá, mert nem béna, mert ő is a család tagja, és mert arra neveljük, hogy a házimunka nem intéződik el magától, azt valaki megcsinálja. Ezt a részét például pont ő, mert ezt már meg tudja csinálni. Mellesleg megjegyzem, szívesen csinálja. De azt is meg kell tanulnia, hogy akkor is meg kell csinálnia a feladatát, ha éppen nincs hozzá kedve.

Szerencsére az én gyerekem természetesnek veszi, hogy nincs minden a popója alá téve és nem botránkozik meg rajta, ha feladatot kap. Teszem hozzá, így a mi munkánkat is megbecsüli.

2016. jan. 27. 11:12
 45/51 anonim ***** válasza:
50%
De látom, azért a piros kezet megtaláltad, akkor inkább rólad mondjuk el, hogy jaj de ügyes, igaz? :D Na, tutjgasd csak tovább a kölkeidet, aztán majd ha kamaszok lesznek, gyere vissza panaszkodni, hogy szarnak a fejedre :D
2016. jan. 27. 11:13
 46/51 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs semmi kivetni való abban ha a 8 éves tereget. Az én 7 éves lånyomat erre meg sem kell kérni ugyanis mellém åll ès segìt teregetni. Van hogy nekiáll söpörni ha kell ha nem. Sőt ő választja ki a boltban hogy milyen öblìtőt vegyünk. Szerintem ez jò dolog ès örülök hogy ilyen. A kisebbekben nem låtok ilyen ösztönöket egyenlőre ☺
2016. jan. 27. 11:54
 47/51 anonim ***** válasza:
32%
Kolkeid max. neked vannak. A jolneveltseget remélem nem toled tanulják😊
2016. jan. 28. 17:00
 48/51 anonim ***** válasza:
22%
Ja, es a gyerekeim 13 es 16 evesek. Köszönöm, jol vannak anelkul is, hogy 7-8 évesen teregettek volna.
2016. jan. 28. 17:01
 49/51 anonim ***** válasza:
21%
Ja, gondolom :D
2016. jan. 28. 17:20
 50/51 anonim ***** válasza:
18%
Kicsit sem érdekel, mit gondolsz😉
2016. jan. 28. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!