Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ijesztegetnek két...

Miért ijesztegetnek két gyerekes anyukák, hogy mennyire nehez lesz hárommal?

Figyelt kérdés
Szokásos duma, hármat ruhaztatni etetni elindítani az életbe. Valaki kettőre annyit költ mint más 3-ra. Most hogy jön a harmadik mindenki csak ijeszteget es teljesen Elment a kedvem és már nem érzem, hogy nekem ez menni fog. Néha arra gondolok bár elmenne. Volt már más anyuka is ilyen cipőben?
2016. jan. 21. 08:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szintén 3 gyerekes anyuka vagyok.Azért ijesztget ilyen hülyeséggel a 2 gyerekes,mert fogalma nincs!Ennyi!Ne foglalkozz vele.Amikor nekünk megszületett a 3.,közel sem volt akkora változás,mint amikor 1 gyerekesből 2 gyerekes szülők lettünk.

Boldog nagycsaládosok lesztek!

2016. jan. 21. 09:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

5-en vannak, átlag másfél év korkülönbséggel. leginkább az 1 és 2 gyerekesek szörnyülködtek és sápítoztak. Nemcsak a fiatalok, de az idősebbek is. Rengeteg beszólást kaptam, vadidegenektől is, hogy minek ennyi gyerek? (Szépen élünk, megvan mindenük, nem segélyre szültem).

Ne foglalkozz vele ki mit mond, főleg olyannal ne, aki nem is próbálta, milyen 3 gyerekkel!

2016. jan. 21. 10:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én amit különösen imádtam:

első gyerek: jaj,de jó!

második gyerek: úgy az igazi

harmadik gyerek: becsúszott??

Amúgy köszönjük szépen nem becsúszott hanem terveztük és teljesen jól elboldogulunk a három gyerekkel minden téren.

2016. jan. 21. 10:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

utolsó /13/ teljesen igazad van.

mi most szeretnénk majd harmadikat ha az orvos rábólint! (2császárom volt már) alig várom ki mit fog összehordani a hátam mögött.

kedves kérdező ne törődj az ilyen emberrel, légy boldog és élvezd a várandóságot:):)

2016. jan. 21. 11:05
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tényleg nagyon rendesek vagytok. Kicsit megnyugodtam. A korkülönbség nalunk így lesz: 7-4-0. Pont olyan okoskodott, hogy iskolaztatni kell sokáig a gyerekeket akinek ol 8 általánost végzett a fia. Miért kell halálra rémíteni amikor amúgy is dolgoznak a hormonjaim.
2016. jan. 21. 11:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A 11. vagyok.13. válaszoló,pont így jártam,és nem kívülálló,hanem a saját sógornőm!!!!mondta,még azzal megspékelve,hogy:már nem tudjátok elvetetni?Mondom mi van,bakker?!Te hülye vagy?!Az fel se merült benne,hogy AKARTUK a babát.Az életünk mindhárom(fiú-fiú-lány)gyerekünk.
2016. jan. 21. 11:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Ó igen, a hormonok. Majd utólag, ha visszagondolsz, ne felejtsd el magadban kiröhögni őket (nekem is elment a humorérzékem egy ideje a mindenféle beszólásokkal kapcsolatban). Mivel van két gyereked, azért egy kis fogalmad már van róla, hogy mivel jár... bírom, mikor beleszólnak olyanok, akiknek nincs hozzá közük. Esetleg legközelebb mondhatod neki, hogy ,,ó valóban, igazad van, milyen jó, hogy ismerjük egymást, majd átjöhetsz vigyázni rájuk, hogy segíts".

Nekünk mégcsak most születik nemsoká az első, de mi is hármat szeretnénk, kíváncsi vagyok, mi is megkapjuk-e majd ezt. Esetleg majd elsütöm én is a fentebbi mondatot, ha ilyen lesz. Felnőtt ember vagy, tudsz döntéseket hozni, a saját életedben te vagy a legkompetensebb, azért, mert valaki 2-re vágyik, és ennyit bír, valaki meg 5-re nehogy elbizonytalanodj magadban, mindenki más. És persze magukból indulnak ki.

2016. jan. 21. 15:01
 18/20 anonim ***** válasza:

5 hetes a második gyermekünk. Szeretnénk majd harmadikat. Úgy érezzük, akkor lesz teljes a családunk.

Minket meg mindenki azzal izélgetett, hogy mekkora váltás lesz egy gyerek után a kettő. Utálom a hülye általánosításokat. Ugyan még kicsi a legkisebb, de totál megvagyunk. Nekünk az első gyerekkel ilyenkor nehezebb volt, sokkal feszültebbek voltunk, nem volt időnk, energiánk a másikra. Most sokkal jobb. Remélem a harmadikkal még jobb lesz, ha le lehet.

2016. jan. 21. 15:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nekünk is épp 7-4-0 lesz a gyerkőcök kora. Nyáron szülök. A 13asnak igaza van, nekünk is sokan azt hitték becsúszott pedig nem ☺ hihetetlen egyesek számaára hogy az ember tudatosan szeretne nagycsaládot. Én sem a segélyre szülök de az unokatesómtól akinek 2 gyereke van megkaptuk, hogy minek még egy gyerek hisz így is szenvedünk...😂 hogy ezt ő honnan vette nem tudom, de azóta nem beszélünk. Nem miattam, ö kezdett el kerülni. De ez a mi életünk, nem kell másokra hallgatni. Nekünk szeptemberől sulikezdés... nem tudom még hogy fogom elfuvarozni a gyereket időben a suliba, mert mindig 8:30ra érünk most az oviba mi lesz ha még egy 2 hónapos babát is viszünk magunkkal, no de ez a jövő zenéje! Majd akkor agyalok rajta! 29 éves 13 hkm
2016. jan. 24. 15:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem három van, most 6,5 4,5 és 3 évesek. Nálunk, részben a kis korkülönbség meg a segítség hiánya miatt, legalább akkora volt a különbség a 2 és 3 között, mint az 1 és 2 között. Volt egy elég nehéz fél-egy évünk, de teljesen jól belerázódtunk, imádom mind a hármat, meg ők is egymást. Előre kiszámíthatatlan, hogy harmadikra milyen babát kapsz, meg az új gyerek érkezése hogyan változtatja meg a családotokat, de akárhogy is alakul majd, biztos vagyok benne, hogy Neked is menni fog.

Egyébként nálam, míg az első gyereknél mindenki gratulált, a harmadiknál az általános reakció a "Már megint?" volt.

2016. jan. 24. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!