4 gyerekes ismerősnek mit vinnétek ajándékba?
A legnagyobb 15, a középsők 9-10, a legkisebb 2,5 éves náluk.
Régen egyetemi barátság volt, de a teendők miatt kicsit lazult a kapcsolat, illetve neki még három gyerek érkezett. Az egyik gyerek gluténérzékeny.
Meglátogatnánk őket gyerekestül (egy, másfél éves gyerek nálunk), de gondban vagyok, hogy mit vigyünk ajándékba, hsizen a gyerekek életkora annyira szóródik, hogy nem tudom, mi lenne megfelelő mindenkinek.
Gyerekeknek közösen egy kirakót vagy társast (3 nagyobb tud játszani vele közösen) és egy ladbát, azzal is lehet közösen, meg azzal a kicsi is tud mit kezdeni.
De kreatív készlet is lehet közös ajándék, kicsi nyilván csak firkál, de a nagyobbak már tudnak mit kezdeni egy rajzkészlettel.
Külön nem vennék ajándékot, 4 gyereknek elég sokba kerülne.
De az is megoldás, hogy mindegyik kap egy csokit, nyilván pénztárcádtól függ. Gluténérzékenynek is lehet külön csokit venni.
Szülőknek meg szokásos ajándékot vennék: bor és virág
Én nem csak gyümölcsöt vagy csokit vinnék, de ez én vagyok! :) Nyilván pénztárca függő a dolog, lehet mindegyiknek külön ajándékot venni (mivel nem tudom a nemüket, nem tudok ajánlani játékot), de szerintem is közös ajándék a legcélszerűbb, társas, vagy kreatív készlet, amit az utolsó írt!
A szülőknek: bonbon, kávé, bor vagy pezsgő, virág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!