Kinek mennyit segített a férje az újszülött körül?
Figyelt kérdés
Nekem nem igazán segít. Sokszor úgy érzem nem bírom az éjszakázást. Jól esne ha néha besegítene, hogy picit pihenhessek. De sajnos erre magától nem jön rá és jókat alszik mellettem. Aztán meg még engem ócsáról, ha kibukok néha. Érdekelne hogy túlsokat szeretnék?2016. jan. 17. 13:33
11/11 anonim válasza:
Idi ótának szültél.
Nekem nem kell kérnem, mindenben segít, bevásárlásban, takarításban, főzésben, etetésben, pelenkázásban,fürdetésben, mikor mivel vagyok gondban. Mondjuk mi rengeteget beszélgettünk a baba előtt is már, kinek mi lesz a dolga, miben kell majd nekem segítség, hogy működik egy kisbaba, mennyit alszik egy nap, mennyit és mit kell vele foglalkozni. Terhesen is mindig mondtam, h mit érzek, mire van szükségem és most is mondom, de sokszor mondani se kell, teszi, amit kell.
Az első perctől be van vonva a baba körüli teendőkbe, szerintem ez is fontos, h ne legyen oylan érzése, h gőze nincs, mit is kéne tennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!