Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Zoé névről mit gondoltok?...

Zoé névről mit gondoltok? Adnátok a lányotoknak?

Figyelt kérdés
Nagyon elszaporodtunk mostanság, mégis úgy vettem észre, hogy nagyon megosztja az embereket. Illetve még szeretném megtudni, hogy van-e 20 év feletti akit ismertek, és Zoénak hívnak. Én 1993-as vagyok.
2016. jan. 16. 05:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
4 csajt ismerek akik 20+ évesek, nekem nem jön be, nagyon hájpolt tucat név lett az elmúlt években.
2016. jan. 16. 12:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem gyerekkorom óta nagyon tetszik ez a név, de mára nagyon gyakori lett, úgyhogy nem adnám. Amikor én voltam gyerek ('87-es vagyok), még nem találkoztam senkivel ilyen névvel, csak külföldi mesékben, filmekben hallottam. Mostanra tényleg nagyon sok Zoé lett. Kár, mert én tényleg olyat szeretnék majd adni a lányomnak, ami nem nagyon gyakori. Meg is van a név, csak még gazdája nincs, mert a második gyerkőcöm is fiú lesz :D
2016. jan. 16. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!