Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a 15éves pasija a lánynál aludjon? Nem korai még? Arról mit gondoltok, hogy majdnem napi szinten ott aludhat a fiú a lánynál?
hát figyelj, azt nem tudod megakadályozni, hogy egymásra másszanak, ezt mindenképp vedd tudomásul
és valószínűleg azt sem, hogy szarul fog esni, ha megtudod, hogy dugják a lányod:D
de.. ez van! szar dolog, de vannak dolgok amiket el kell fogadni...
esetleg megbeszélheted a lányoddal, hogy most még nem, majd ha 3 hónaposak lesznek... nem mintha az már bizonyítana bármit is, de mégsem 1 hónap:D
15 nem olyan kevés... persze, nem sokra megy vele még, de már akkor sem gyerek...
Nem én vagyok a szülei, inkább ezt csak én látom minden nap.. Ez az első barátja, szóval azért is gondolom, hogy korai, viszont van pár korabeli lány, akihez átmehet a fiú párszor a héten, de nem aludhat ott, és az már lassan 1 éves kapcsolat.
Ennyi erővel kimehetne a sarokra, akkor legalább keresne is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!