Nem túl korai? - Ti mikor kezdtétek? - Megengednétek a lányotoknak? 12/L
Sziasztok!
Annyi szeretnék kérdezni h : 12 éves vagyok és hát elég szőrös a lábam. Anyummal még erről nem igazán beszéltem, most sincs itthon :( Hogy szerintetek már borotválhatom(?)- Ha igen, akkor hogyan ( milyen borotvával, mi kell hozzá stb.)
Köszi előre is!
Szerintem ne borotváld mert csak felerősödik és évek múlva nem nyújt majd szép látványt!
Használj szőrtelenítő krémet!Elég annyi,hogy
-Anya,vennél legközelebb a boltba szőrtelenítő krémet?
Vagy epilálhatsz is de én a krémet ajánlom. :)
12/L
A krém is ugyanolyan mint a borotva,nem tövestöl távolitja el a szőrszálakat.
Kérd meg anyukádat h jelentsen be kozmetikushoz,a gyantázástartósabb,1-2 hónapig alig fog látszani h ujra kinőttek a szőrszálak.
Én is gyantapárti vagyok, de ha félsz ettől, akkor szőrtelenítő krém. Ettől a közhiedelemmel ellentétben nem fog megerősödni a szőröd.
Az első anyukának üzenném, hogy egy kamasz lánynak már 12 évesen is komoly gondot okozhat a szőr és a társai is csúfolhatják miatta. Emellett a jól ápoltsághoz hozzátartozik a szőrtelenítés is, legalább a látható testtájakon. Én a lányokat már fiatal korban is megtanítom erre. Hogy mikortól szőrtelenítsen egy lány? Szerintem a serdülőkortól nyugodtan.
kedves utolsó,én nem akarok kötekedni,meg semmi ilyen,de nekem a kozmetikusom mondta,hogy a krémtől is erősödik. persze lehet h csak azért h neki fizessek...:D
én 12 éves korom óta szörteleníthetem(ami óta menstruálok) és elötte is tök nagy hisztiket levágtam hogy mért nem lehet. rájöttem hogy hülyeség volt hisztiznem..volt egy ember aki kicikizett néha emiatt,de pont nem ő rá fogok hallgatni. most 14 vagyok és sokszor pl rövidgatyóba szőrös lábbal tesizünk. minden lány tudja,hogy nem mindig a legkönnyebb(idő,stb) leszedni a szőrt,és elfogadjuk.
Nálam is előfordul olyan, hogy éppen nincs időm szőrteleníteni, de akkor bizti nem húzok rövidnadrágot, vagy szoknyát. Egyszerűen azért, mert ápolatlan benyomást kelt. 14 évesen még belefér, nekem 30-nak már nem:)
Egy mai jól ápolt, igényes nő megjelenéséhez hozzátartozik a szőrtelenítés, bármennyire is macerás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!