Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Zoé névről mit gondoltok?...

Zoé névről mit gondoltok? Adnátok a lányotoknak?

Figyelt kérdés
Nagyon elszaporodtunk mostanság, mégis úgy vettem észre, hogy nagyon megosztja az embereket. Illetve még szeretném megtudni, hogy van-e 20 év feletti akit ismertek, és Zoénak hívnak. Én 1993-as vagyok.
2016. jan. 16. 05:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, nem adnám, de nem is agyament név. Az ismeretségi körömben több is van, 10 évesnél nem idősebb egyik sem.
2016. jan. 16. 05:57
 2/12 anonim ***** válasza:
nem rossz nev csak ahogy irod nagyon elszoporodott, tomeg nev, raadasul valahogy nekem nem noies. 20 ev felettit nem ismerek
2016. jan. 16. 06:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik,de nagyon gyakori.
2016. jan. 16. 06:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Görögül életet jelent. Semmi baj vele, ha neked tetszik.
2016. jan. 16. 07:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem jönnek be ezek az ultrarövid nevek, de ez szubjektív.
2016. jan. 16. 08:47
 6/12 anonim ***** válasza:
3 es fel eves kislanyom Zoe :)ugyh nekem tetszik.Egyaltalan nem erdekelt h tucatnev,mert 3 eve meg nem is volt mondjuk ennyire elterjedt,de most kezdte az ovodat a lanyom es rajta kivul 2 Zoe van,plusz egy harmadik akinek a masodik neve Zoe ugyh nem azt hasznalja.Mindegyik kislanynak mas becezest talaltak ki az ovonenik:D az en kicsim Zozi:)
2016. jan. 16. 09:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Elterjedt, de szerintem nagyon szép név. 20 év felettit nem ismerek, akit így hívnak.
2016. jan. 16. 09:58
 8/12 anonim ***** válasza:
A lanyom is Zoe es rajta kivul nem ismerek ilyen nevu lanyt. Illetve egy felnottet, aki felig gorog es felvette masodik nevnek, de Zoí verzioban, mert a gorgok igy ejtik.
2016. jan. 16. 10:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nem adnám, de csak azért mert nem illik a vezetéknevünkhöz. Nem ismerek senkit akit így hívnak.
2016. jan. 16. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekünk benne volt a listában, de végül mást választottunk. Zoltán Erika lányát is Zoénak hívják azt hiszem.
2016. jan. 16. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!