Szerintetek önzőség ilyen körülmények között gyereket vállalni?
Nagyon-nagyon elméleti még csak a kérdés, csak mostanában eszembe jutott, hogy ha lenne egy gyerekem, mennyi nyavalyát örökölne tőlem.
Szemüveges voltam (megműtöttek), problémás bőrű, epilepsziás, laktózérzékeny, gluténérzékeny, és különösebben nem is jó kinézetű. És igaz, hogy nálam nem genetikai, de volt depresszióm, szorongásom, paranoiám és pánikbetegségem is.
Kíváncsi vagyok, ti hogy vélekedtek a témáról, ilyen géneket kiszúrás továbbpasszolni, vagy sem? :)
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :) Köszönöm azoknak, akik személyes tapasztalatot osztottak meg, egyrészt tök jó látni, hogy nem hibáztattok érte semmit, másrészt jó egészséget kívánok nektek! :)
Az meg mondjuk igaz, hogy az én problémáim többekre jellemzőek, csak azért nem olyan kellemesek... :D És igen, lehet, hogy csak nekem összeegyeztethetetlen még az élettel a két kajaintolerancia, nemrég lettem diagnosztizálva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!