Szerintetek anyám önző?
Sziasztok!
A helyzet kissé gyerekesnek tűnhet,de nekem kicsit több jelentése van,mint ami elsőre tűnhet.
A telefonjait 2 hetente váltogatja és jelenleg van neki egy Samsung Galaxy S6 és egy S5. (Azt tudni kell,hogy abszolút nem ért hozzájuk,még a háttérképet sem tudja megváltoztatni magától rajtuk).
Nekem pedig van egy ütött-kopott régi samsung galaxy core mini telefonom.
Mondtam anyunak,hogy mi lenne ha az egyiket odaadná nekem én meg megpróbálnám beadni valahova az én régi telefonom,ha nem is sokat,de kapnék érte,és azt a pénzt odaadnám neki.
Én azzal a gondolattal voltam,hogy ha már úgy sem tudja kezelni,ráadásul kettő is van belőle,odaadja nekem az egyiket (BÁRMELYIKET) én jobban kitudom használni mint ő. De ő nem enged az övéből,hozzá se érhetek a mobilokhoz. Szerintetek ez így igazságos?
Előre is elnézést kérek, de a véleményem az, hogy anyád egy sznob liba. Érvelj azzal, hogy hogy néz már ki, hogy az ő gyerekének ilyen gagyi telefonja van, kaptál már több megjegyzést, hogy milyen csórók vagytok, ha nem telik még egy normális telefonra se. Nincs valaki barátod/barátnőd, ismerősöd, akinek az anyjával/szüleivel rivalizál? Legjobb, ha rá hivatkozol.
Tudom, tudom, undorító, bocs, csak segíteni akarok...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!