Hogy előzhető meg a szülés utáni depresszió?
2 hete szültem imádom a lányom, d ez a bezártság nem túl jó.Most még az idő is rossz és nap mint nap ugyanazt csinálni, nagyjából ugyanabban az időben..és már egyedül vagyunk itthon apu visszament dolgozni..
mit lehet ilyenkor csinálni?vagy ez alkati kérdés?de érzem hogy kezdek én is beborulni:(
szia!
mikor kezdek befordulni,akkor mindig rá bizom anyumra a babámat, és elmegyek a párommal,vagy a barátnőmmel pár órára kikapcsolodni.
Nagyon jó hatással van az Omega 3-6-9 kapszula, esetleg kiegészítheted Lecitinnel. Külföldön pl már terhesség alatt szedni kell, pont e célból.
Most még talán ne, de egy idő után sokat segít, ha heti egyszer eljársz szoliba (ősszel - télen, mindenkinek jót tesz).
Ha néha rábízod a babát rokonra és ellógsz fodrászhoz vagy kozmetikushoz vagy masszőrhöz majd egy kávéra a barátőkkel... na az csodát tud művelni. És még apu is észreveszi:-D
A mozgás nagyon sokat tud még segíteni, legyen az egy séta, vagy bármi, a szabadban. Az indián nyár még csak most jön, akár a babóval is élevzehed!
Ennyi jutott eszembe, de szeritem az a legfontosabb, hogy néha a babán kívül, ha csak néha is, más is lekössön, ami tudom nagyon nehéz, de lehetséges.
Sok sikert a továbbiakhoz!
Menj el egy kicsit,kapcsolódj ki!
Fogd meg a párodat,a barátnőidet vagy menj egyedül valahova egy pár órára.
Mi is meglógunk,voltunk már vacsizni,vidámparkban,szigorúan ketteseben a Szerelmemmel.
Biztos van,aki szívesen vigyáz a babódra és a nap végére már hiányozni fog a kisember.:)
2 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!